DeckLink Mini Monitor 4K

Blackmagic Design DeckLink Mini Monitor 4K

Artikelnummer: 1028770

DeckLink Mini Monitor 4K från BlackMagic låter dig se okomprimerad 10-bitars YUV och 12-bitars RGB-video med Rec. 2020 från din dator. Den har utgångar för både 6G-SDI och HDMI 2.0a för alla SD, HD och Ultra HD-format upp till 2160p30, inklusive HDR.

2 350 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

DeckLink Mini Monitor 4K  

DeckLink Mini Monitor 4K är ett lågprofils PCI Express uppspelningskort som låter dig se okomprimerad 10-bitars YUV och 12-bitars RGB-video med Rec. 2020 från din dator. Den har utgångar för både 6G-SDI och HDMI 2.0a för alla SD, HD och Ultra HD-format upp till 2160p30, inklusive HDR. Utgångarna växlar automatiskt mellan olika videoformat vilket gör DeckLink Mini Monitor 4K perfekt för användning med tv-apparater, professionella monitorer och HDMI-projektorer. 

Fördelar

  • SDI och HDMI-utgång
  • Växlar automatiskt mellan SD och HD
  • Inkluderar två kabinett för både full höjd och lågprofil slots
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.