DeckLink Mini Monitor 4K

Blackmagic Design DeckLink Mini Monitor 4K

Artikelnummer: 1028770

DeckLink Mini Monitor 4K från BlackMagic låter dig se okomprimerad 10-bitars YUV och 12-bitars RGB-video med Rec. 2020 från din dator. Den har utgångar för både 6G-SDI och HDMI 2.0a för alla SD, HD och Ultra HD-format upp till 2160p30, inklusive HDR.

2 350 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DeckLink Mini Monitor 4K  

DeckLink Mini Monitor 4K är ett lågprofils PCI Express uppspelningskort som låter dig se okomprimerad 10-bitars YUV och 12-bitars RGB-video med Rec. 2020 från din dator. Den har utgångar för både 6G-SDI och HDMI 2.0a för alla SD, HD och Ultra HD-format upp till 2160p30, inklusive HDR. Utgångarna växlar automatiskt mellan olika videoformat vilket gör DeckLink Mini Monitor 4K perfekt för användning med tv-apparater, professionella monitorer och HDMI-projektorer. 

Fördelar

  • SDI och HDMI-utgång
  • Växlar automatiskt mellan SD och HD
  • Inkluderar två kabinett för både full höjd och lågprofil slots

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.