Förläng inspelningstiden till Pocket Cinema Camera 4K/6K

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K/6K batterigrepp

Artikelnummer: 1043959
  • Drivs av Sony NP-F-batterier
  • Inbyggd förvaring av batterilucka
  • Ger två timmars inspelning
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Pocket Cinema Camera 4K/6K batterigrepp
NP-FM50, NP-F550/F750/F970 Duo charger Sony
NP-F750 6700mAh Proline Sony batteri
4 488 SEK
Pocket Cinema Camera 4K/6K batterigrepp
Dubbelladdare till Sony NP-F Batterier
NP-F550 3350mAh Proline Sony Batteri
4 478 SEK

Förläng batteritiden till Pocket Cinema 4K! Greppet har två platser för Sonys NP-F-batterier – ett vanligt batteri i videoproduktioner, som bland annat används till recorders från Atomos, samt till en stor del LED-lampor. Batterierna är prisvärda med lång drifttid och ger dig cirka två timmars inspelning. Greppet är konstruerat i kolfiber och ger dig en bättre ergonomi genom fler ställen att greppa din kamera.

  • Drivs av Sony NP-F-batterier
  • Inbyggd förvaring av batterilucka
  • Ger två timmars inspelning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.