Blackmagic Design Studio Converter
Blackmagic Design Studio Converter
Blackmagic Design Studio Converter
Artikelnummer: 1052406

Blackmagic Design Studio Converter

Blackmagic Studio Converter

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Kommer i oktober 2021 – förhandsboka idag!
  • Skicka all information via 10G-Ethernet
  • Omvandlar signalen till SDI och ger strömförsörjning
11 670 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Blackmagic Studio Converter gör att du kan skicka all information från kameran genom en enda kabel. Det här möjliggör anslutning av alla video-, ljud- och talkback-anslutningar från kameran med endast en 10G-Ethernet-kabel. Den omvandlar signalen till kraftfull SDI samtidigt som den också strömförsörjer kameran. Det här ger samma fördelar som med SMPTE-fiber, men 10G-Ethernet-kabeln är både mer lätttillgänglig och mer prisvärd.


Levereras med

  • Blackmagic Studio Converter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.