Blackmagic Design Teranex mini - Smart panel
Blackmagic Design Teranex mini - Smart panel

Blackmagic Design Teranex mini - Smart panel

Teranex mini - Smart panel

Artikelnummer: 1019016
WebblagerFinns i webblager
Butik:
1 095 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Teranex Smart panel från Blackmagic Design är en frontpanel som omfattar tryckknappar och en LCD-skärm för enklare manövrering. LCD-skärmen visar även den vidoström som passerar konvertern. Panelen passar på samtilga Teranex mini enheter och kan enkelt flyttas mellan de olika enheterna. Fronten på Smart panel har samma storlek som mini-enheterna.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.