Teranex mini - Smart panel

Blackmagic Design Teranex mini - Smart panel

Artikelnummer: 1019016
1 095 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Teranex Smart panel från Blackmagic Design är en frontpanel som omfattar tryckknappar och en LCD-skärm för enklare manövrering. LCD-skärmen visar även den vidoström som passerar konvertern. Panelen passar på samtilga Teranex mini enheter och kan enkelt flyttas mellan de olika enheterna. Fronten på Smart panel har samma storlek som mini-enheterna.

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.