Blackmagic Design Ultimatte 12 8K
Blackmagic Design Ultimatte 12 8K
Blackmagic Design Ultimatte 12 8K
Artikelnummer: 1057351

Blackmagic Design Ultimatte 12 8K

Ultimatte 12 8K

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Upp till UHD 8K60 via 12G-SDI BNC
  • Stöd för SD/HD/3G/6G/12G-SDI
  • 32 x SDI-ingångar och 20 x looputgångar
102 700 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

Ultimatte 12 8K fungerar i 8K med subpixelbehandling för en förbättrad bild. Denna mångsidiga enhet är främst designad för nyheter, sport och andra typer av produktioner. Med Ultimatte 12 8K adderas en 12G-SDI-anslutning till avancerade algoritmer, förbättrad spilldämpning, utmärkt färgåtergivning och separering för att skapa så verkliga produktioner som möjligt. Denna modell stöder upp till 4K-upplösningar och stöder en mängd olika medieformat. Denna processor kräver den nedladdningsbara Ultimatte-mjukvaran för macOS och Windows, och den kan också styras via den separat tillgängliga Ultimatte Smart Remote 4.

Fördelar

  • Upp till UHD 8K60 via 12G-SDI BNC
  • Stöd för SD/HD/3G/6G/12G-SDI
  • 32 x SDI-ingångar och 20 x looputgångar
  • Utmärkt färgåtergivning/övergångar
  • Fungerar med Ultimatte Smart Remote 4
  • Avancerade algoritmer och bildbehandling

Avancerade bildbehandlingsalgoritmer

Avancerade bildbehandlingsalgoritmer och en enorm färgrymd används så att olika delar av bilden kan bearbetas separat baserat på färgerna i varje område. Denna bearbetning producerar fina detaljer och jämnar ut färg- och objektövergångar med 8K-video.

Exakt färgåtergivning

Förfinad flare-, kant- och övergångsbearbetning gör att du kan ta bort bakgrunden utan att påverka färgerna du vill behålla, och troget återger färger som är omöjliga på andra keyers, till exempel en knallgul klänning framför en grön skärm.

Skuggor och OH-film

Förbättrade överstrålningsalgoritmer kan ta bort gröntoner och spill från nästan vad som helst, vilket skapar verkliga, realistiska virtuella miljöer, även när du använder skuggor eller genomskinliga föremål med reflektioner.

Gränssnitt av hög kvalitet

Högkvalitativa anslutningar inkluderar en Ethernet-port, en GPI-tallytrigger, 12G-SDI BNC-portar som stöder upp till 8K-video, och Program-videoutgångar.

Levereras med

  • Ultimatte 12 8K
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.