Blackmagic Design URSA Cine 12K LF
Blackmagic Design URSA Cine 12K LF
Blackmagic Design URSA Cine 12K LF
Blackmagic Design URSA Cine 12K LF
Artikelnummer: 1100728

Blackmagic Design URSA Cine 12K LF

Högpresterande 12K-fullformatskamera för professionell cineproduktion

Webblager
Beställningsvara
Butikslager:
 • Fullformats 12K-sensor
 • 16 stegs dynamiskt omfång
 • Blackmagic RAW upp till 12K
197 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Blackmagic URSA Cine är en revolutionerande cinekamera som introducerar ny avancerad filmteknik kombinerat med total integration i efterproduktionsarbetsflödet. Det betyder att det är den första cinekameran med inbyggd lagringskapacitet, plus höghastighetsnätverk för synkronisering av media. Blackmagic URSA Cine introducerar också en ny fullformatssensor för ett otroligt dynamiskt omfång. Du kan även byta mellan PL, LPL, EF och Hasselblad objektivfästen. Det finns till och med WiFi med SRT-streaming för fjärrvisning till klienter. Lemo och Fischer-anslutningar gör den även perfekt för avancerad cineproduktion.

Fördelar

 • Fullformats 12K-sensor
 • 16 stegs dynamiskt omfång
 • Blackmagic RAW upp till 12K 3:2
 • Streama via RTMP/SRT eller Wi-Fi/RJ45/USB-C
 • Inbyggda klara, 2/4/6-stegs IRND-filter
 • Inbyggd hopfällbar 5" 1500 cd/m² monitor
 • 12G-SDI-utgång, USB-C expansionsportar
 • Tmecode/REF, LEMO/Fischer anslutningar
 • 2 x Balanserade 3-poliga XLR-ljudingångar

Filmisk storformatssensor

URSA Cine har en revolutionerande ny sensor designad för bilder med otrolig kvalitet i alla upplösningar från 4K till enorma 12K! Den större sensorn bygger på tekniken i URSA Mini Pro 12K med större fotoplatser som leder till häpnadsväckande 16 stopp av dynamiskt omfång. Den unika RGBW-arkitekturen ger lika många röda, gröna och blå pixlar. Det betyder att den är optimerad för att leverera otroligt rika färger i alla upplösningar och ge den ultimata bildkvaliteten och flexibiliteten. Nu kan du fånga fler detaljer med ett bredare dynamiskt omfång än någonsin tidigare! Dessutom betyder sensorskalning att du kan spela in i alla upplösningar utan att beskära!

Optimerad för avancerade produktioner!

URSA Cine är designad för att möta kraven från alla avancerade produktioner. Det jämnt viktade kamerahuset är byggt med ett robust chassi av magnesiumlegering och lätt kompositskal av kolfiberpolykarbonat för att hjälpa dig att gå snabbt på inspelningsplatsen. Bakgrundsbelysta mjuka knappar gör kontrollerna lätta att se under alla förhållanden. Det finns en 5" utfällbar pekskärm för att granska bilder och komma åt kamerainställningar, plus en dedikerad assistansstation på andra sidan av kameran, med 5" LCD och fullständiga kamerakontroller! Standard Lemo- och Fischer-kontakter låter dig fjärrstyra kameran samtidigt som den ger ström till linsmotorer och andra tillbehör. Du får också 12G-SDI-utgång, 10G Ethernet, USB-C, XLR-ljud och mer!

Utbytbara linsfästen

Olika projekt kräver olika objektiv, därav URSA Cine har ett utbytbart objektivfäste. Du kan snabbt växla mellan PL, LPL, EF och Hasselblad fästen. Det betyder att du kan arbeta med PL- eller LPL-bioobjektiv, EF eller Hasselblad-fotografiska linser i storformat, vilket gör URSA Cine kompatibel med det bredaste möjliga utbudet av professionella objektiv. Föreställ dig att använda moderna höghastighetslinser för skarpa, exakta bilder på en fotografering och sedan fotografera ett periodiskt drama med vintage fotografiska linser! Dessutom har varje fäste kontaktstift för att läsa linsmetadata för övervakning och för användning i efterproduktion. Med URSA Cine har du friheten att välja den lins du behöver för alla typer av arbete!

Blackmagic RAW Inspelning

Blackmagic RAW är ett revolutionerande format designat för att fånga och bevara kvaliteten på sensordata från din kamera. Blackmagic RAW-filer lagrar kamerametadata, linsdata, vitbalans, digital skifferinformation och anpassade LUT:er för att säkerställa konsistens i bilden på uppsättningen och genom efterproduktion. Konstant kvalitetsalternativ låser kvalitetsnivån, vilket gör att komprimeringen kan anpassas, matcha scenens detaljer. Kodningsalternativ för konstant bithastighet är utformade för att ge dig bästa möjliga bilder med förutsägbar och konsekvent filstorlek. URSA Cine spelar in till den medföljande Blackmagic Media Module 8TB, så att du kan fånga över 4 timmar Blackmagic RAW i 12K eller enorma 20 timmar i 4K!

Fullformatsinspelning vid högre frame rates

URSA Cine är flera kameror i en som filmar i standardupplösningar och framerates i 4K, 8K, Super 35 9K och till och med vansinnigt detaljerade 12K! Du kan filma 100 fps i 12K 12 288 x 6480 17:9 eller 120 fps i 12K 2,4:1 widescreen! För högre frame rates kan du filma 144 fps vid 8192 x 5360, 180 fps vid 8192 x 3408 och till och med fånga 8K 2.4:1 widescreen med otroliga 224 fps vid 8.192 x 3.408! URSA Cine har flexibla frame rates och upplösningsalternativ och filmar med otrolig rörelserendering med jämnare kanter i 8K och 4K, även vid lägre frame rates. Plus, med enorma 100 megapixlar per bildruta med upp till 80 fps i Blackmagic RAW, kan du ta perfekta stillbilder och rörliga bilder samtidigt!

Livestream direkt till din klient

Nu kan du livestreama från filmuppsättningar! URSA Cine har en inbyggd hårdvaruströmningsmotor som stöder RTMP- och SRT-strömning till större plattformar eller direkt till klienter! Anslut helt enkelt till internet via Ethernet, höghastighets wifi eller till och med anslut en 4G- eller 5G-telefon för mobildata! Eftersom strömningen är inbyggd i kameran kan du se strömningsstatus och datahastighet i sökaren och LCD-skärmen! Om du vill skapa en trådlös länk tillbaka till videobyn eller studion kan du streama till en Blackmagic ATEM Streaming Bridge, som är en H.264-avkodare som konverterar videoströmmen tillbaka till video. Nu kan alla hålla ett öga på fotograferingen, live, medan den pågår!

Levereras med

 • Blackmagic Design URSA Cine 12K LF Camera (PL Mount)
 • URSA Cine EF Mount
 • Screw Set for EF Mount
 • Media Module (8TB)
 • URSA Cine Handle
 • URSA Cine Top Rod Mount (15mm)
 • URSA Cine Top Rod Mount (19mm)
 • Blackmagic Design 19mm Baseplate for URSA Cine
 • Folding Screen Hood for 5" LCD
 • URSA Cine Battery Plate (B-Mount)
 • Wi-Fi Antenna Set
 • URSA Cine PL Body Cap
 • URSA Cine EF Body Cap
 • Rubber Cap Set for Connectors
 • 24 VDC 250W Power Supply
 • DaVinci Resolve Studio Activation Key
 • Blackmagic Sticker
 • Pelican 1510 Case with Custom-Cut Foam
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn