Blackmagic Design Zoom Demand
Blackmagic Design Zoom Demand
Blackmagic Design Zoom Demand
Blackmagic Design Zoom Demand

Blackmagic Design Zoom Demand

Zoomkontroll för studiokameror från Blackmagic Design

Artikelnummer: 1052405
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Förväntad leverans i slutet av 2021 – förhandsboka idag!
  • Få kontroll över zoomen
  • Ansluts med USB-C
  • Fungerar med objektiv med motoriserad zoom
2 750 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Zoom Demand från Blackmagic Design ger dig exakt kontroll över zoomen på Micro 4/3-objektiv med effektzoom när du använder Blackmagic Studio-kameror. Med denna zoom-kontroll kan du enkelt styra linszoom från stativhandtaget. Enheten har även knappar för att aktivera kamerafunktioner. Blackmagic Design Zoom Demand skruvas fast på ett kamerahandtag och ansluts via USB-C. Zoomkontrollen har dessutom dubbla USB -C-portar så att du kan koppla dem med serier och sedan ansluta till kameran med en enda USB-anslutning.

Blackmagic Design Zoom demand

Levereras med

  • Blackmagic Zoom Demand
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.