Kampanj

Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Artikelnummer: 1017921
  • Smidigt objektiv för porträttfotografering.
  • Kort skärpedjup tack vare hög ljusstyrka.
  • Snabb och tyst autofokus.
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

PANASONIC LENS BUNDLE CAMPAIGNSpara 500,-

Gäller vid köp av objektiv i samband med kamerahus eller kamerahus-kit. Kampanjen gäller t.o.m. 31/1 - 2021. Klicka på läs mer för att få mer information.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
5 118 SEK
Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S
Bakre objektivlock micro 4/3
ND-filter ND8 slim 37mm
5 288 SEK

AF 42,5/1,7 ASPH Lumix G Power O.I.S Micro 4/3
Detta snabba objektiv har en största bländare på f/1,7 och ger dig en fantastiskt vacker bokeh. Med en brännvidd på 42,5 mm (motsvarande 85 mm i 35 mm-format) är detta objektiv perfekt för porträtt. Närgränsen på 0,31 m gör det möjligt för dig att komma nära dina motiv.

När objektivet används med Lumix G-kameror kan du dra nytta av den höga hastigheten, precisionen i AF-systemet som skickar information med 240 bilder per sekund. Dessutom har objektivet utrustats med en bildstabilisator som effektivt kompenserar för handskakningar.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.