Kampanj

Snabb, ljusstark och kompakt 35:a

Sony FE 35mm f/1,8

Artikelnummer: 1044989
 • Tyst autofokus för både film och foto
 • Nio bländarlameller ger mjuk och krämig bakgrundsoskärpa
 • Väger endast 280g
7 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Sony Winter CashbackFå 500,- tillbaka!

Under hösten och vintern får du 500 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sony. För fullständig information om kampanjen klickar du på "läs mer". Cashbacken gäller t.o.m. 15/1 - 2022.
Läs mer
Beställningsvara

Värdepaket

FE 35mm f/1,8
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 55mm
8 468 SEK
FE 35mm f/1,8
Putsduk Photo Microklear Cloth
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
7 688 SEK

Kompakt och ljusstark fast 35:a

Ett ljusstark 35mm objektiv passar bra när du filmar eller fotograferar och vill inkludera lite mer miljö i bilden, men ändå kunna få en suddig bakgrund. Sony FE 35mm f/1,8 har en mycket kompakt design och en låg vikt för att matcha Sonys kompakta spegellösa systemkameror. Objektivet passar både  fullformat och APS-C (motsvarar 50mm). Objektivet är litet och skarpt och passar perfekt för fotografen eller filmaren som inte vill ha för stor och tung utrustning utan att kompromissa på bildkvaliteten.

Fördelar

 • Ljusstarkt, skarpt och kompakt design
 • Nio bländarlameller ger mjuk och krämig bakgrundsoskärpa
 • Tyst autofokus för både film och foto
 • Hög upplösning över hela bilden
 • Konstruerat för att motstå damm och fukt

Ljusstarkt, skarpt och kompakt design

Ett fast 35mm objektiv är ofta ett måste i många fotografers och filmares utrustning. Det är en brännvidd som passar till det mesta, oavsett om det är bröllop, street eller mat som är i fokus. Den kompakta storleken och låga vikten gör objektivet mycket smidigt att ta med och är precis så som ett objektiv till en spegellös systemkamera ska vara – nämligen litet! Den höga ljusstyrkan gör att du kan fotografera och filma i dunkla miljöer genom att utnyttja objektivets stora bländaröppning på f/1,8. Det är inte bara i mörker du får nytta av en stor bländaröppning, utan även när du vill ha en suddig och mjuk bakgrund medan objektet är i fokus förblir skarp. Objektivet har nio bländarlameller vilket gör att bakgrundsoskärpan blir mjuk och fin.

Tyst autofokus för både film och foto

Objektivet lämpar sig både för foto och film med sin tysta linjära autofokusmotor. Autofokusen arbetar snabbt och effektivt för att ditt objekt alltid ska vara i fokus. Det finns även en knapp för att du snabbt ska kunna slå över till manuell fokus för att få maximal kontroll av skärpan.

Hög upplösning över hela bilden

För att åstadkomma en maximal bildupplösning som klarar hålla ända ut i hörnen har Sony konstruerat objektivet med ett asfärisk linselement, för att förhindra uppkomsten av kromatisk aberration och andra optiska effekter. Objektivt har även en närgräns på 22cm vilket gör att du kan komma när det du ska fotografera.

Konstruerat för att motstå damm och fukt

Objektivet är konstruerat för att till viss del motstå både damm och fukt. Detta ger dig en extra säkerhet när du fotograferar i lite tuffare miljöer.

Levereras med

 • Sony FE 35mm f/1,8
 • Motljusskydd
 • Främre- och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.