Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filter soft pro 58 mm

B+W Filter soft pro 58 mm

Artikelnummer: 1024027
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Avancerat softfilter, för bl.a. porträttfotografering, med oregelbundet placerade mikrolinser på ett klarglasfilter monterad i en mycket exakt, planparallell filterhållare med gänga.
B+W Soft Pro Filter ger en mjuk oskärpa över den skarpa ”grundbilden” och skapar en effekt som är mycket svår att nå med digital efterbearbetning i dator. Filtret är idealiskt för att ge porträtt en mjuk lyster och ge landskapsmotiv ett drömlikt skimmer, utan att bildens ursprungliga skärpa och kontrast går förlorad.

Soft Pro behåller i stort den ursprungliga kontrasten i bilden, oavsett brännvidd och bländare, vilket gör att det är möjligt att påverka bildens skärpedjup, samt att kamerans autofokussystem fungerar utan störningar.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.