B+W Outdoor Case Type 6800 svart med avdelare

B+W Outdoor Case Type 6800 svart med avdelare

Outdoor Case Type 6800 svart med avdelare

Artikelnummer: 1024950
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Robust, stapelbar, damm- och vatten-tät.
  • Yttermått: 66 x 49 x 33,5 cm
  • Levereras med avdelare
  • Ventil för automatisk lufttryckkompensation
  • Tål temperaturer mellan -30° till +80° C
  • 30 års garanti
4 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Robust, vattentät och dammtät
Detta Outdoor Case är gjort av polypropylen. Väskan har hjul och är utrustad med en ventil för automatisk lufttryckkompensation. Det finns även en transparent namnskylt, fyra låskretsar och tre handtag samt teleskophandtag. Väskan klarar av temperaturer från -40° till +80°C. Väskan är mycket robust, stapelbar, dammtät och vattentät.

Denna variant har även löstagbara vadderade skiljeväggar som är tvättbara med kardborrefästen i botten. Locket har utrustats med äggkartongsformat skum.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.