Calibrite ColorChecker Studio
Calibrite ColorChecker Studio
Calibrite ColorChecker Studio
Calibrite ColorChecker Studio
Calibrite ColorChecker Studio
Calibrite ColorChecker Studio
Calibrite ColorChecker Studio
Calibrite ColorChecker Studio
Artikelnummer: 1052118

Calibrite ColorChecker Studio

Korrekta färger från inspelning till utskrift

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Korrekta färger genom hela processen
  • Användarvänlig programvara
  • Till skärm, projektorer, skrivare, skanners och mobila enheter
6 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Paket med både hårdvara och programvara för att ge dig som foto- och videoskapare rätt färger mellan kamera, skärm och utskrift. I ColorChecker studio medföljer kalibreringssensor, programvara och färgkort som hjälper dig till korrekta färger genom hela skapandeprocessen. Det är ett komplett kalibrerings- och profileringsverktyg för utskrifter, scanning och presentationer. Kalibrera upp till fyra enheter för att få pålitlighet i färger när du skriver ut bilder, skapa dina egna profiler för ditt favoritpapper, kalibrera din presentationsprojektor och skapa profiler för din scanner.

Fördelar

  • Skärmkalibrering med sensor för omgivande ljus
  • Profilering av skrivare, papper och monokroma utskrifter
  • Kalibrering och profilering av scanner och projektor
  • Stöd för NTSC, PAL SECAM, Rec. 709, Rec. 2020 och DCI-P3
  • Stöd för RGB och CMYK skrivarprofilering
  •  

Skärmkalibrering med sensor för omgivande ljus

ColorChecker Studio är ett kraftfullt verktyg för att snabbt och effektivt kalibrera både din skärm och skrivare för att du ska vara säker på att utskrifterna på pappret blir som dom visas på skärmen. Med hjälp av en ljusmätare kan ColorChecker Studio även mäta aktuellt omgivande ljus och på så vis anpassa skärmens ljusstyrka för att återge färger korrekt. Du kan även mäta ljuset på andra skärmar och ljuskällor för att anpassa din bildbehandling efter dessa. Du kan kalibrera och matcha upp till fyra skärmar för ett konsekvent resultat på flera olika datorer.

Profilering av skrivare och papper

Genom att profilera din skrivare kan du vara säker på att du får konsekvens resultat mellan utskrifter och flera olika skrivare. En egen profilering tillsammans med ditt eget favoritpapper i kombination med en kalibrerad skärm minimerar risken för felaktiga färger och exponeringar. Programvaran skriver ut ett ark med färgprover som du skannar med din ColorChecker Studio. Kalibreringsverktyget lär sig då hur din skrivare hanterar färger och skriver ut ett nytt, korrigerat ark som du skannar en gång till. ColorChecker Studio har även ett speciellt läge för svartvita utskrifter så att du kan vara säker på att få rätt gråtoner och övergångar beroende på vilket papper som används.

Kalibrering och profilering av scanner

På samma sätt om en digital skärm tolkar färger lite olika kan även en scanner göra egna bedömningar. Med ColorChecker Studio tillsammans med färgkortet kan du snabbt skapa en ICC-profil genom att skanna ColorChecker'n som levereras med kaliberingsverktyget. Programvaran vet exakt vilka färger som finns på ColorChecker och vet på så vis hur korrigeringen skall hanteras.

Kalibrering och profilering av projektor

Projektorer är ett utmärkt sätt att visa upp bilder i riktigt stort format, men en projektor hanterar ofta färger och ljus annorlunda än en skärm eller utskrift. Med hjälp av ColorChecker Studio kan du skapa profiler för din projektor så att dina bilder visas på ett korrekt sätt. Tack vare den inbyggda ljusmätaren för omgivande ljus tar profileringen även hänsyn till omgivande ljus

ColorChecker Classic

ColorChecker kortet är en färgreferens som används av Calibrite för att skapa färgprofiler både din scanner och dina kameror. Speciellt användbart är det dom du använder två olika kameror av olika märken eller modeller samtidigt och du behöver en konsekvent färghantering mellan dina olika kamerahus.

Levereras med

  • Calibrite ColorChecker Studio
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn