Batterigrepp BG-E16 till EOS 7D Mark II

Canon Batterigrepp BG-E16 till EOS 7D Mark II

Artikelnummer: 1014367
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Batterigrepp BG-E16 till EOS 7D Mark II
LP-E6N Ultra 2040mAh 2-pack + dubbel USB laddare, Canon Värdepaket
LP-E6N 2040mAh Canon kamerabatteri
4 879 SEK
Batterigrepp BG-E16 till EOS 7D Mark II
Kamerabatteri LP-E6N
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
4 188 SEK

BG-E16 förbättrar hanteringen av EOS 7D Mark II och ger bättre grepp och extra kontroller för vertikal fotografering. Två LP-E6N-batterier kan användas, vilket ger dubbelt så många bilder under ett fototillfälle. En extra inställningsratt ger mer intuitiv inställning av bländare och slutartid. BG-E16 ger dig också enklare navigering på menyer med dubbla multikontroller.

Få tillgång till alternativa strömalternativ; du kan välja mellan Canons uppladdningsbara LP-E6N-batterier och lättillgängliga alkaliska AA/LR6-batterier eller Ni-MH-batterier. Batterigreppet håller samma kvalité på vädertätningen som själva kamerahuset.

Levereras med

  • Batterimagasin BGM-E16
  • Softcase till BGM-E16

[TEXT1014583797]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.