Canon Batterigrepp BG-E16 till EOS 7D Mark II
Artikelnummer: 1014367

Canon Batterigrepp BG-E16 till EOS 7D Mark II

Batterigrepp BG-E16 till EOS 7D Mark II

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
2 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Robust grepp med vertikala kontroller och plats för två batterier

BG-E16 förbättrar hanteringen av EOS 7D Mark II och ger bättre grepp och extra kontroller för vertikal fotografering. Två LP-E6N-batterier kan användas, vilket ger dubbelt så många bilder under ett fototillfälle. En extra inställningsratt ger mer intuitiv inställning av bländare och slutartid. BG-E16 ger dig också enklare navigering på menyer med dubbla multikontroller.

Få tillgång till alternativa strömalternativ; du kan välja mellan Canons uppladdningsbara LP-E6N-batterier och lättillgängliga alkaliska AA/LR6-batterier eller Ni-MH-batterier. Batterigreppet håller samma kvalité på vädertätningen som själva kamerahuset.

Levereras med

  • Batterimagasin BGM-E16
  • Softcase till BGM-E16

[TEXT1014583797]

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.