Canon Powershot G7 X III Silver
Canon Powershot G7 X III Silver
Canon Powershot G7 X III Silver
Canon Powershot G7 X III Silver
Artikelnummer: 1044981

Canon Powershot G7 X III Silver

Powershot G7 X III Silver

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Filma i 4K eller i slowmo med FullHD 120p
 • 3.5mm mikrofoningång för att kunna ansluta extern mikrofon eller mygga
 • Stor 1” sensor och ljusstarkt objektiv med 4.2x optisk zoom

Välj färg

8 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon G7 X III – Vloggkameran har blivit ännu bättre

Canon PowerShot G7 X III är kameran som riktar sig både till foto-,film- och vloggskapande. Canon G7 X-serien är framförallt känd för att vara fantastiska vloggkameror eftersom kameran är liten och nätt, vilket gör att du alltid kan ta med den i väskan eller filma med den gåendes i handen eller på en selfiepinne. G7 X III ger dig en hög kvalitet oavsett om du fotograferar eller filmar då kameran har får vassare sensor, bildprocessor och objektiv vilket gör att du och kameran kan producera 4K-filmer eller FullHD upp till 120p. I den tredje generationen av G7 X finns det även ett mikrofonuttag för att du ska ansluta en extern mikrofon eller mygga för riktigt proffsigt och högkvalitativt ljud.

Fördelar

 • Stor 1” sensor och ljusstarkt objektiv
 • 4.2X optisk zoom (motsvarande 24 - 100mm på 35mm) 
 • Filma i 4K eller i slowmo med FullHD 120p
 • Touch-, objekt- eller enpunkts fokus
 • 5-axlig bildstabilisering för skarpa, stadiga och skakningsfria bilder/videor
 • 3.5mm mikrofoningång för att kunna ansluta extern mikrofon eller mygga
 • Inbyggt ND-filter
 • Fotografera i RAW upp till 30 bilder i sekunden med RAW-burst
 • Överför bilder eller fjärrstyr kameran via Wi-Fi och Bluetooth
 • Kompakt storlek, låg vikt och Vinklingsbar touchskärm
 • Livestreama direkt från kameran
 • Ren HDMI-signal ut

Foto, film och vloggkamera för alla

Powershot G7 X-serien har varit mycket populära bland youtubers, bloggare, vloggare och filmskapare. Detta är dels för den enkla hanteringen, effektiva bildstabiliseringen men framför allt kvaliteten på både foto och video. Detta har blivit ännu bättre i Canon Powershot G7 X III eftersom du nu kan filma i 4K, utan crop, eller om du vill filma med en högre bildhastighet i FullHD upp till 120 bilder i sekunden för att få härliga slowmotion sekvenser. En nyhet som skiljer G7 X III mot de tidigare modellerna av G7 X är att det finns ett mikrofonuttag, vilket gör att du kan ansluta en extern mikrofon (ingår ej) för att få förfinad ljudkvalitet, som en extern mikrofon bidrar till. Canon G7 X III saknar blixtskofäste därför behöver du en hållare eller stativ (ingår ej, se passande tillbehör) för att kunna fästa mikrofonen, mikrofonsändaren eller andra passande tillbehör för blixtsko. Filmar du i starkt ljus eller på soliga dagar har kameran ett ND-filter som du kan välja ska aktiveras automatiskt, på eller av för att få de mest optimala slutartiderna när du filmar. 

Stor sensor och ljusstarkt objektiv ger hög bildprestanda

Canon PowerShot G7 X III har en upplösning på 20,1 megapixel och en sensor av 1,0"-typ som gör att du får fantastiska bilder med hög kvalitet och i hög upplösning för alla lägen. Kamerans ljusstarka f/1,8-2,8 objektiv med en brännvidd motsvarande 24-100 mm som ger dig möjlighet till fotografera allt från makrobilder, landskap, street, lifestyle till porträtt med lätt bakgrundsoskärpa. Objektivet har 4.2X optisk zoom (motsvarande 24 - 100mm på 35mm kamera) vilket ger dig möjlighet att fotografera allt från landskap, resebilder, porträtt eller att filma dig själv och andra.  

Supersnabbt autofokussystem

Kamerans autofokus sätter skärpan direkt på objekt, ansikten eller den punkt du själv valt. Det supersnabba autofokussystemet innehåller 31 punkter för bred täckning över hela bilden som du snabbt kan styra via touchskärmen. 

Fotografera i RAW upp till 30 bilder i sekunden

Den nya DIGIC 8 bildprocessorn gör det möjligt att fotografera upp till 30 RAW-bilder i sekunden (utan autofokus) med hjälp av funktionen RAW-Burst. Detta gör att du kan fånga action och frysa händelser med kontinuerlig seriebildstagning för att fånga det exakta ögonblicket utan att missa en enda händelse. Den vanliga hastigheten för bildserier med autofokus uppgår till 8 bilder per sekund.

Överför bilder och fjärrstyr din kamera via WiFi och Bluetooth

Wifi låter dig både fjärrstyra kameran via en app i telefonen och du kan se Live View-bilden på telefonens skärm. Wifi-anslutningen och fjärrstyrningen hjälpa dig att nå dina mål då du kan placera kameran och styra den via telefonen. Använd telefonen som fjärrkontroll och skapa kreativa självporträtt eller starta och styr inspelningen av dina filmer och vloggar. Genom Appen kan du också göra ställningar i kameran samt överföra bilder direkt till telefonen för publicering direkt på sociala medier.

Kompakt storlek, låg vikt och vinklingsbar touchskärm

Kameran väger endast 304g och är en nätt kompaktkamera med starka bild- och fotoegenskaper. Touchskärmen på 3 tum är vinklingsbar med selfieläge för att du ska kunna fotografera eller filma dig själv eller placera kameran i udda vinklar som kan påfresta både rygg och knän.

Levereras med

 • Canon Powershot G7 X III
 • Handledsrem WS-DC12
 • Batteri NB-13L
 • Batteri laddare CB-2LHE
 • Strömkabel
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn