Januarirea

När börjar januarirean?

I och med att butikers mellandagsreor varar allt längre går fler och fler företag över till att ha januarirea som börjar på nyårsdagen, det vill säga den 1 januari. 

Hur länge är det januarirea?

Alla butiker har olika rea-perioder, men som namnet säger brukar kampanjperioden vara under januari månad, som en förlängning av mellandagsrean.

Januarirea på SP

Här på SP innebär januarirea att mellandagarna fortsätter med nedsatta och röda priser på mängder av teknik, allt från kameror, videokameror och drönare till mikrofoner, hörlurar, datorer, högtalare, kameratillbehör och mycket mycket mer!

Skapa ett konto för att få våra nyhetsbrev och försäkra dig om att inte missa något!

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.