Januarirea

När börjar januarirean?

I och med att butikers mellandagsreor varar allt längre går fler och fler företag över till att ha januarirea som börjar på nyårsdagen, det vill säga den 1 eller 2 januari. 

Hur länge är det januarirea?

Alla butiker har olika rea-perioder, men som namnet säger brukar kampanjperioden vara under januari månad, som en förlängning av mellandagsrean.

Januarirea på SP

Här på SP innebär januarirea att du fortsatt kommer hitta nedsatta och röda priser på mängder av teknik, allt från kameror, videokameror och drönare till mikrofoner, hörlurar, datorer, högtalare, kameratillbehör och mycket mycket mer!

Skapa ett konto för att få våra nyhetsbrev och försäkra dig om att inte missa något!

Se våra återkommande kampanjer

Black Week | Singles Day | Julklappstips | Mellandagsrea | Crazy Weeks | Spring VibesBack to Work

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.