Mellandagsrea

När är mellandagsrean 2023?

Mellandagsrea är traditionellt en reaperiod som pågår i mellandagarna, det vill säga mellan jul och nyår. Butiker har lite olika startdag för sina mellandagsreor, ibland börjar den direkt på juldagen och ibland på annandag jul. Vissa butiker tjuvstartar sin mellandagsrea redan på eller innan julafton.

Hur länge pågår mellandagsrean?

Som namnet säger så varar mellandagarna fram till nyårsafton, men en mellandagsrea pågår oftast längre än så. Flera butiker har sin mellandagsrea till mitten av januari och vissa ännu längre än så. 

Mellandagsrea på SP

Här på SP innebär mellandagsrea nedsatta och julröda priser på mängder av teknik, allt från kameror, objektivvideokameror och drönare till mikrofoner, hörlurar, datorer, högtalare, kameratillbehör och mycket mycket mer! 

Medan du väntar...

Kika in våra aktiva kampanjer eller kolla in några av våra mest populära kategorier under tiden som du väntar.

Visar 0 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn