Mellandagsrea

När är mellandagsrean 2022?

Mellandagsrea är traditionellt en reaperiod som pågår i mellandagarna, det vill säga mellan jul och nyår. Butiker har lite olika startdag för sina mellandagsreor, ibland börjar den direkt på juldagen och ibland på annandag jul. Det finns även butiker som tjuvstartar sin mellandagsrea redan innan julafton.

Hur länge pågår mellandagsrean?

Som namnet säger så varar mellandagarna fram till nyårsafton, men en mellandagsrea pågår oftast längre än så. Flera butiker har sin mellandagsrea till mitten av januari och vissa ännu längre än så. Det börjar nu bli allt vanligare att man övergår från mellandagsrea till januarirea efter nyårsafton.

Mellandagsrea på SP

Här på SP innebär mellandagsrea nedsatta och julröda priser på mängder av teknik, allt från kameror, videokameror och drönare till mikrofoner, hörlurar, datorer, högtalare, kameratillbehör och mycket mycket mer! Skapa ett konto för att få våra nyhetsbrev och försäkra dig om att inte missa något!

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.