Batterigrepp BG-E20 till Eos 5D Mark IV

Canon Batterigrepp BG-E20 till Eos 5D Mark IV

Artikelnummer: 1028497
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Batterigrepp BG-E20 till Eos 5D Mark IV
Kamerabatteri LP-E6N
LP-E6N Ultra 2040mAh 2-pack + dubbel USB laddare, Canon Värdepaket
5 279 SEK
Batterigrepp BG-E20 till Eos 5D Mark IV
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
LP-E6N 1700mAh Canon kamerabatteri
3 988 SEK

Ett batterigrepp med plats för två LP-E6 batterier vilket ger dig dubbelt så mycket kraft så att du kan fortsätta fotografera utan avbrott ännu längre. Greppet ger även bättre grepp framförallt när du fotograferar stående bilder.

[TEXT1014583797]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.