Batterigrepp BG-E22 till EOS R

Canon Batterigrepp BG-E22 till EOS R

Artikelnummer: 1040894

Vertikalgrepp med dubbla batteriplatser till Canon EOS R. Med dubbla LP-E6N batterier får du nog med kraft att fotografera och filma länge. Vertikalavtryckaren underättar också när du vill fotografera i stående läge och med tyngre objektiv. Greppet har även en PC-Sync terminal om du vill använda studioblixtar via kabel.

3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Batterigrepp BG-E22 till EOS R
LP-E6NH 2130mAh Canon batteri
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
4 448 SEK
Batterigrepp BG-E22 till EOS R
LP-E6N Ultra 2040mAh 2-pack + dubbel USB laddare, Canon Värdepaket
LP-E6N 2040mAh Canon kamerabatteri
5 179 SEK
Vertikalgrepp med dubbla batteriplatser till Canon EOS R och Ra. Med dubbla LP-E6N batterier får du nog med kraft att fotografera och filma länge. Vertikalavtryckaren underättar också när du vill fotografera i stående läge och med tyngre objektiv. Greppet har även en PC-Sync terminal om du vill använda studioblixtar via kabel.

Levereras med 

  • Canon BG-E22 Batterigrepp
  • USB-strömadapter PD-E1
  • Strömkabel

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.