EF-S 24mm f/2,8 STM

Canon EF-S 24mm f/2,8 STM

Artikelnummer: 1014364
  • Motsvarar 38 mm, perfekt för sociala sammanhang
  • Extremt kompakt, endast 2,3 cm långt
  • Ljudlös stegmotor (STM) ger snabb och tyst autfokus för video
  • Hög ljusstyrka på f/2,8 ger bra bilder och filmer i dålig ljus.
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF-S 24mm f/2,8 STM
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-Filter 52mm PD WMC
2 058 SEK
EF-S 24mm f/2,8 STM
UV-filter L395 SMC 52mm
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
2 148 SEK
Supertunt och lätt objektiv att ta med på resan
Detta mycket kompakta och lätta objektiv med en brännvidd på 24 mm är perfekt att ta med på resan för att fotografera gatuliv. Den avancerade optiska designen ger fantastisk bildkvalitet och den största bländaren på f/2,8 släpper in så pass mycket ljus att det blir enkelt att fotografera utan stativ. Dessutom blir det lätt att skapa kort skärpedjup Med STM-fokuseringen får du jämn och i princip helt ljudlös autofokus vid filminspelning.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.