EF 50mm f/1,8 STM

Canon EF 50mm f/1,8 STM

Artikelnummer: 1019727
 • Isolerar ditt motiv och ger omgivningen en fin bakgrundsoskärpa
 • Kompakt och lätt objektiv som kan hänga med överallt
 • Skarpt objektiv med hög bildkvalitet
 • Snabb, tyst STM autofokus, perfekt för video.
 • Ljusstarkt objektiv med bländare f/1,8

Välj variant

1 289 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF 50mm f/1,8 STM
UV-Filter 49mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
1 657 SEK
EF 50mm f/1,8 STM
Väska Lens Case Duo 5 svart
Motljusskydd LH-68 motsvarar ES-68 till Canon
1 627 SEK

Ljusstarkt mångsidigt objektiv med tyst autofokus

Med detta fasta normalobjektiv på 50 mm och hög ljusstyrka är det lätt att framhäva ditt motiv på ett fantastiskt sätt och skapa vacker bakgrundsoskärpa. Detta är efterföljaren till det populära objektivet EF 50/1,8 II och är ett perfekt andraobjektiv för dig som vill ta ditt fotograferande till nästa nivå. Objektivet passar utmärkt till porträtt tillsammans med en EOS systemkamera med APS-C-sensor och motsvarar då 80mm.

Fördelar

 • Perfekt för att isolera ditt motiv och jobba med kort skärpedjup
 • Snabb, tyst STM autofokus, perfekt för video.
 • Skarp bildkvalitet
 • Kompakt och kan hänga med överallt

Den maximala bländaröppningen på f/1,8 ger exakt kontroll över skärpedjupet. Du får kreativ frihet att precisera fokuseringen på motivet och låta resten av bilden bli mjuk och suddig. Bländaren släpper även in mer ljus i objektivet så att du kan ta bra bilder även i mörka förhållanden.

Jämfört med sin föregångare ger EF 50/1,8 STM bättre bildkvalitet och har Canons Super Spectra-beläggning som minimerar interna reflexer och ljusslöjor, en mycket tystare och snabbare autofokus och bajonettfattning i metall

Levereras med

 • Canon EF 50mm f/1,8 STM
 • Främre och bakre objektivlock

I paketet tillkommer även


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.