Canon EF & EF-S

Canon EF är objektivfattningen för Canons spegelreflexkameror med fullformatssensor, exempelvis EOS 6D och EOS 1D. EF-objektiv passar även till Canons APS-C-kameror, medan EF-S är objektiv som endast passar Canons spegelreflexkameror med APS-C-sensor, som till exempel EOS 2000D, 90D och 850D. Utbudet av EF- och EF-S-objektiv är stort och du kan välja mellan varumärken som Canon, Sigma, Samyang med flera. Köp ditt EF-objektiv direkt online eller besök oss i butik.

Filtrering
  Visar 95 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn