Canon EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM
Artikelnummer: 15270

Canon EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM

Vidvinkel för APS-C. Motsvarar 16 - 35 mm

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Objektivet är litet och kompakt och ger utmärkt bildkvalitet
  • Raktecknande vidvinkel för raka linjer
  • Spectra antireflexbehandling som motverkar spökbilder och slöjbildning av reflektioner
8 090 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon EF-S 10-22/3,5-4,5 USM

EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 är ett zoomobjektiv för området supervidvinkel till normal vidvinkel för EOS-kameror med objektivfattningen EF-S. Objektivet är litet och kompakt och ger utmärkt bildkvalitet.

Egenskaper

Brännviddsomfånget 10-22 mm motsvarar cirka 16-35 mm på 24x36 mm, det vill säga från supervidvinkel med 16 mm till normal vidvinkel med 35 mm brännvidd. Objektiven i serien EF-S är specialkonstruerade för den mindre bildsensorn i vissa digitala kameror och kan därför vara mycket mindre och lättare än objektiv med samma brännvidder för det större sensorformatet eller negativformatet 24x36 mm.

Extrem perspektivåtergivning

Supervidvinkeln gör det inte bara möjligt att fotografera interiörer och trånga platser utomhus tack vare den stora bildvinkeln. Du kan också använda de kortaste brännvidderna för att skapa dynamiska bilder där närbelägna motiv återges extremt kraftfullt mot bakgrunder med små detaljer. Du kan också ta bilder med mycket stort skärpedjup med dessa brännvidder.

Litet, lätt och nära

Det lätta och kompakta objektivet EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM har den korta närgränsen 24 cm.

Snabb autofokus

Autofokusen drivs av en ringformad ultraljudsmotor med mycket hög hastighet och precision. Den automatiska skärpeinställningen kan korrigeras manuellt när som helst utan omställning av objektivets AF-omkopplare.

Konstruerat för digitala kameror

Objektivet är specialkonstruerat för digitala kameror med speciellt formade linsytor och Super Spectra antireflexbehandling som motverkar spökbilder och slöjbildning av reflektioner från kamerans bildsensor. Som extra tillbehör finns ett speciellt motljusskydd som minskar risken för slöjbildning ytterligare.

Vacker oskärpa

Den runda bländaröppningen ger vackra effekter i motivdelar utanför skärpedjupet. Det skapar en känsla av djup i till exempel porträtt och andra bilder med skarpt huvudmotiv mot en oskarp bakgrund.

Levereras med:

  • Bakre och främre objektivlock
  • Manual

[TEXT1014583797]

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.