Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kampanj

Vidvinkel för APS-C. Motsvarar 16 - 35 mm

Canon EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM

Artikelnummer: 15270
  • Objektivet är litet och kompakt och ger utmärkt bildkvalitet
  • Raktecknande vidvinkel för raka linjer
  • Spectra antireflexbehandling som motverkar spökbilder och slöjbildning av reflektioner
6 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Canon Summer Cashback

Gå till kampanjen
Beställningsvara

Värdepaket

EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 77 mm
6 848 SEK
EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM
Bakre objektivlock E
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
7 508 SEK

EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 är ett zoomobjektiv för området supervidvinkel till normal vidvinkel för EOS-kameror med objektivfattningen EF-S. Objektivet är litet och kompakt och ger utmärkt bildkvalitet.

Egenskaper

Brännviddsomfånget 10-22 mm motsvarar cirka 16-35 mm på 24x36 mm, det vill säga från supervidvinkel med 16 mm till normal vidvinkel med 35 mm brännvidd. Objektiven i serien EF-S är specialkonstruerade för den mindre bildsensorn i vissa digitala kameror och kan därför vara mycket mindre och lättare än objektiv med samma brännvidder för det större sensorformatet eller negativformatet 24x36 mm.

Extrem perspektivåtergivning

Supervidvinkeln gör det inte bara möjligt att fotografera interiörer och trånga platser utomhus tack vare den stora bildvinkeln. Du kan också använda de kortaste brännvidderna för att skapa dynamiska bilder där närbelägna motiv återges extremt kraftfullt mot bakgrunder med små detaljer. Du kan också ta bilder med mycket stort skärpedjup med dessa brännvidder.

Litet, lätt och nära

Det lätta och kompakta objektivet EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM har den korta närgränsen 24 cm.

Snabb autofokus

Autofokusen drivs av en ringformad ultraljudsmotor med mycket hög hastighet och precision. Den automatiska skärpeinställningen kan korrigeras manuellt när som helst utan omställning av objektivets AF-omkopplare.

Konstruerat för digitala kameror

Objektivet är specialkonstruerat för digitala kameror med speciellt formade linsytor och Super Spectra antireflexbehandling som motverkar spökbilder och slöjbildning av reflektioner från kamerans bildsensor. Som extra tillbehör finns ett speciellt motljusskydd som minskar risken för slöjbildning ytterligare.

Vacker oskärpa

Den runda bländaröppningen ger vackra effekter i motivdelar utanför skärpedjupet. Det skapar en känsla av djup i till exempel porträtt och andra bilder med skarpt huvudmotiv mot en oskarp bakgrund.

Levereras med:

  • Bakre och främre objektivlock
  • Manual

[TEXT1014583797]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.