Kampanj
Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM
Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM
Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM
Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM
Artikelnummer: 1047583

Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM

Flexibelt objektiv till EOS R

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Mångsidig brännvidd som passar oavsett ögonblick
  • Inbyggt makroläge i objektivet
  • Ljudlös autofokus
5 610 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Det självklara valet för fotografen som vill ha ett flexibelt och mångsidigt objektiv. Med Canon RF 24-105mm f4-7,1 IS STM på din spegellösa fullformatskamera kan du både fota stora landskap men även fånga ögonblicken lika bra på distans. Perfekt objektiv att ha med sig i vardagen och på resor.

Fördelar

  • Mångsidig brännvidd
  • Center Focus Macro - inbyggt makroläge
  • 5-stegs bildstabilisering
  • Kompakt design
  • Lättvikt
  • Tyst autofokus

Passar för alla lägen

Med RF 24-105mm får du verkligen objektivet du alltid ska ha med dig när du söker efter inspiration. Eftersom du kan justera brännvidden från vidvinkel till kortare telezoom ger det dig gott om utrymme för kreativt fotograferande. Med längre brännvidder kommer också större objektiv men just detta håller en mer kompakt design och en lättare vikt på endast 395 gram vilket gör det lätt för dig att ta med just överallt.

Center Focus Macro

RF24-105mm f/4–7,1 är precis som tidigare nämnt ett otroligt mångsidigt objektiv. Vad vi dock ännu inte berört är läget som heter ”Center Focus Macro” där du kan ta bilder på en minimumdistans på 13 centimeter. Allt du behöver göra är att justera knappen på objektivet till ”focus” och manuellt fokusera på objektet du vill fotografera. Resultatet blir en knivskarp makrobild du defintivt kommer bli nöjd med.

Bildstabilisering för såväl foto som film

Canon erbjuder i detta objektiv 5-stegs bildstabilisering vilket innebär att du kan hålla en fem gånger högre slutartid och därmed också få till foton i sämre ljusförhållanden. Detta är också en stor fördel när du filmar med detta objektiv eftersom den reducerar skakningar och får filmningen jämnare samt skarpare tack vare just bildstabilisatorn.

Levereras med

  • RF 24-105mm f/4-7,1 IS STM
  • Linsskydd fram
  • Linsskydd bak
  • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn