Dummy-batteri för att ge nätdrift till utvalda EOS-M-kameror

Canon Camera DC Coupler DR-E12

Artikelnummer: 1040533
  • Passar Canon EOS M50, M100 och M200
  • Används tillsammans med nätströmsadapter CA-PS700
  • Ersätter det vanliga batteriet i din kamera
439 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Strömförsörj din kamera från vägguttaget 

Canon DC Coupler DR E12 ser precis ut som ditt nuvarande batteri men skillnaden är att du kan koppla in nätström med hjälp av Canon Nätströmsadapter CA-PS700 (ingår ej, se passande tillbehör). Med dessa två tillbehör kan du driva din kamera direkt via vägguttaget, vilket passar bra om du vill skapa långa timelapses eller vill slippa ladda batterieriet när du arbetar med kameran stationärt.

Fördelar

  • Passar Canon EOS M50, M100 och M200
  • Ersätter det vanliga batteriet i din kamera
  • Används tillsammans med nätströmsadapter CA-PS700

Levereras med

  • Canon Camera DC Coupler DR-E12

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.