Canon CN-E 14mm T3.1 FP X PL-mount
Artikelnummer: 1044014

Canon CN-E 14mm T3.1 FP X PL-mount

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • CINE-objektiv med PL-fattning
 • Mjuk fokus med 300° rotation & 114 mm frontdiameter
 • Mjuka, vackra och varmare hudtoner
89 250 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sumire – Viol

Sumire är en serie CINE-objektiv med PL-fattning och en mjukare och varmare färgton, speciellt utvecklad för ett lite mer organisk utseende. Sumire (uttalas Soo-mee-ray) är japanska för Viol.

Fördelar:

 • Mjuka, vackra och varmare hudtoner
 • Konsekvent färgbalans i hela serien
 • Krämig bakgrund med mjukt skärpesläpp
 • Väl kontrollerad focusbreathing
 • Anpassad för fullformat
 • Mjuk fokus med 300° rotation
 • 114 mm frontdiameter
 • PL-fattning

Mjuka, vackra och varmare hudtoner

Serien Sumire är utvecklad för att producera med mjukare, varmare och mer organiska toner i framförallt ansikten. Effekten är tydligast vid stora bländare och runt f/4 så har objektivet samma karaktär som Canons CN-E objektiv.

Konsekvent färgbalans i hela serien

Hela serien har en konsekvent färgbalans vilket gör det enkelt att byta objektiv och behålla samma färg, utan behov till någon gradering i efterhand.

Krämig bakgrund med mjukt skärpesläpp

Den 11-bladiga bländaren och höga ljusinsläppet ger en krämig bakgrund och mjukt fint skärpesläpp. Användandet av ett ojämt antal bländarlameller ger också en stjärneffekt med fler strålar.

Väl kontrollerad focusbreathing

För att göra snygga fokusflyttningar så är objektiven väl kontrollerade när det gäller focusbreathing. Detta innebär att bildens beskärning inte förändras när du justeras fokus.

Anpassad för fullformat

Hela serien är anpassad för fullformatskameror och passar både till Canon C700 FF PL och Sony Venice.

Mjuk fokus med 300° rotation

Fokusen är mjuk och med 300° rotationsavstånd för maximal kontroll. Avståndsskalan går att läsa av från både höger och vänster sida och där höger sidan är målad i självlysande färg, så den går att läsa av även i mörker.

114 mm frontdiameter

Både frontdiameter på 114 mm och kugghjulens placering är densamma på alla objektiven. Detta gör det lätt att använda samma mattebox och followfocus när du betyder objektiv.

PL-fattning

Sumire är utrustade med PL-fattning från början, vilket gör att objektiven passar direkt på Sony Venice, ARRI Alexa, RED och Canon C-serien med PL-fattning. Det går att konvertera från PL till EF, men EF-fattningen kommer inte ha några elektroniska anslutningar. Denna konvertering sker på Canon-auktoriserad verkstad.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn