CN-E35/1,5T, L F, EF-mount

Canon CN-E35/1,5T, L F, EF-mount

Artikelnummer: 1004488
49 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Enastående optisk prestanda för 4K produktion. Ljusstark och väldigt bra i svagt ljus med fin kreativ kontroll över skärpedjupet. Stora asfäriska linser ger skarpa , jämna bilder i praktiskt taget varje situation , medan den 11-bladiga bländarlamellerna ger vacker bokeh. Innovativa glaskonstruktioner motverkar utvidgning och kontraktion av objektivfattningen för att undvika märkningsavvikelser på grund av temperatur. Det innebär att objektiven kan användas under många olika förhållanden.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.