Canon CN-E35/1,5T, L F, EF-mount
Canon CN-E35/1,5T, L F, EF-mount
Artikelnummer: 1004488

Canon CN-E35/1,5T, L F, EF-mount

CN-E35/1,5T, L F, EF-mount

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
49 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Enastående optisk prestanda för 4K produktion. Ljusstark och väldigt bra i svagt ljus med fin kreativ kontroll över skärpedjupet. Stora asfäriska linser ger skarpa , jämna bilder i praktiskt taget varje situation , medan den 11-bladiga bländarlamellerna ger vacker bokeh. Innovativa glaskonstruktioner motverkar utvidgning och kontraktion av objektivfattningen för att undvika märkningsavvikelser på grund av temperatur. Det innebär att objektiven kan användas under många olika förhållanden.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn