Canon CN-E45-135mm T2,4L FP PL-mount
Canon CN-E45-135mm T2,4L FP PL-mount
Canon CN-E45-135mm T2,4L FP PL-mount
Canon CN-E45-135mm T2,4L FP PL-mount
Canon CN-E45-135mm T2,4L FP PL-mount
Artikelnummer: 1055407

Canon CN-E45-135mm T2,4L FP PL-mount

Högkvalitativt och flexibelt cine-zoomobjektiv med PL-mount

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Ljusstyrka T2,4 genom hela zoomomfånget
 • Stöder Cooke/i Technology & Zeiss eXtended Data
 • Anpassad för fullformat/Super 35mm
259 000 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

CN-E45-135mm T2,4 L F / FP erbjuder enastående prestanda och imponerande kvalitet för HDR, 4K och 8K produktioner. Med detta tillskott till Flex Zoom-serien kan Canon erbjuda filmskapare ännu fler alternativ att välja mellan för high-end-innehållsskapande och för en mängd olika användningsområden och fotograferingsscenarier. Objektivet erbjuder även konstant och snabb T2.4-bländare över hela zoomområdet, liksom att täcka en brännvidd som är mycket populär och används av filmskapare i en mängd olika produktioner.

Fördelar

 • Ljusstyrka T2,4 genom hela zoomomfånget
 • Stöder Cooke/i Technology & Zeiss eXtended Data
 • Anpassad för fullformat/Super 35mm
 • Unified Color
 • Bytbar fattning genom service

Anpassad för fullformatssensor

CN-E45-135mm T2,4 L F / FP är anpassad för fullformat och erbjuder otrolig kvalitet i 4K och 8k-inspelning, från mitten till kanterna på sensorn. Dessutom har den 11 bländarlameller som ger en vacker och filmisk bokeh-effekt.

Unified Color

CN-E45-135mm T2,4 L F / FP ärver också samma subtila, varma färgton som är synonymt med Canons hela utbud av Cinema-objektiv – Teknologin Unified Color gör det lättare för filmskapare att använda en mängd olika objektiv i en produktion, utan att den övergripande färgbalansen påverkas. På upptagna set minskar detta behovet av tidskrävande efterproduktionsgradering.

Mångsidighet och funktionsduglighet

CN-E45-135mm T2,4 L F / FP PL-mount är utbytbart och erbjuder omfattande kompatibilitetsalternativ för filmskapare som filmar allt från dramaproduktioner till high-end bio. Flex Zoom-objektiven har en enhetlig design, konsekvent frontdiameter, växellägen och växelrotationsvinklar och robust hållbarhet – denna konsistens gör båda objektiven perfekta för professionell användning i en rad fotograferingsmiljöer. Fokus-, zoom- och irisringar har industristandardväxlar och 0,8 mm stigning för att passa tredjepartstillbehör som motivföljandefokus och motorer. Dessutom har linserna självlysande markeringar för enkel användning i miljöer med svagt ljus.

Levereras med

 • CN-E45-135mm T2,4 L F / FP PL-mount
 • Lens support shaft (support holder)
 • Lens cap
 • Dust cap
 • User manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn