Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Canon CR-X300
Artikelnummer: 1053942

Canon CR-X300

Professionell PTZ-kamera för utomhusbruk

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Kraftfull 4K Sensor
 • Optimerad för utomhusbruk med IP65 klassificering
 • Mångsidig 20x Optisk zoom
144 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Få fantastiska bilder i 4K även i dåligt väder, tack vare den här kompakta IP65-klassade PTZ-kameran för utomhusbruk med 20x optisk zoom, 6G SDI-anslutning samt IP-kontroll och streaming. Canon-X300 är en perfekt kamera för TV, Sport, Övervakning och mycket mer. Canon-X300 är perfekt för TV, Sport, Övervakning och andra utomhusfunktioner.

Fördelar

 • Kraftfull 4K Sensor
 • Optimerad för utomhusbruk med IP65 klassificering
 • Mångsidig 20x Optisk zoom
 • 6G SDI, HDMI och NDI|HX
 • Styr den via både fysisk PTZ kontroller eller via mjukvara
 • Hybrid AF

Gör avståndet kortare med oöverträffad skärpa

Spela in detaljrika 4K-filmer inomhus och utomhus. Med en CMOS-sensor av 1/2,3”-typ, 20x optisk zoom och funktioner för IP-kontroll och -streaming kan CR-X300 prestera i alla förhållanden, från -15 till +40 °C tack vare ett IP65-klassat kompakt, väderbeständigt kamerahus.

Kraftfulla filmer i 4K och Full HD

En 4K CMOS-sensor av 1/2,3”-typ med en DIGIC DV6-bildprocessor spelar in detaljrika filmer upp till 4K 30 P vid 4:2:2/10-bit. Film kan även matas ut i förbättrad Full HD, vilket då använder 4K-översampling. CR-X300 har ett mångsidigt objektiv med 20x optisk zoom med en brännvidd på 29,3–601 mm (motsvarande 35 mm) i 4K och alternativet för 20x digital zoom. CR-X300 har även Canons IS-system med fyra axlar som ger förbättrad stabilitet vid filmning. X300 kombinerar kontrastautofokus med hög precision och autofokus med snabb fasdetektion, vilket ger exakt fokusering även vid svagt ljus. CR-X300 har ett inre 1/8-graderat ND-filter med möjlighet att montera en mekanism för ett förbättrat 1/32 ND-filter som sätter in ett filter på framsidan av objektivet, vilket utökar ND-intervallet från 1/32 till 1/256.

Avancerade alternativ för streaming och utmatning

CR-X300 är mycket flexibel tack vare 6G SDI- och HDMI-utgångar, PoE++ samt nätverksanslutning med stöd för protokoll som Canon XC, RTP/RTSP, RTMP/RTMPS och NDI|HX samt standardkommunikation, streamingprotokoll och kontrollprotokoll. Kameran kan panorera, luta och zooma samtidigt med hög precision så långsamt som 0,3 grader/sek, även med förinställningar, och är kompatibel med Canons RC-IP100 -styrenhet, kontrollprogram för att fjärrstyra kameror och utvalda tredjepartsalternativ.Anpassade bildinställningar

CR-X300 har en meny för egen bild som gör det möjligt att finjustera bildinställningarna i en mängd olika inspelningssituationer med andra kameror som Cinema EOS, för ett effektivt arbetsflöde i en konfiguration med flera kameror.

Tåligt och hållbart utförande

Det helt tätade kamerahuset är vatten- och dammtåligt enligt IP65 med extra saltavvisning för att fungera i temperaturer från -15 °C till +40 °C och i 90 % luftfuktighet. Dessutom har det en inbyggd torkare för klar sikt.

Levereras med

 • CR-X300 kamera
 • Nätdel
 • Kontaktskydd
 • Installationsguide
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn