EF till RF-adapter med polarisationsfilter

Canon Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R with+ Drop-In Circular Polarazing filter A

Artikelnummer: 1040890
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Adaptern med drop-in-filter EF-EOS R tar funktionaliteten hos monteringsadaptern EF-EOS R och lägger till möjligheten att använda drop-in-filter, så att filter inte längre behöver fästas på objektivets främre del. Det är särskilt användbart för vidvinkelobjektiv med ett stort främre linselement. Glöm inte att ett transparent filter (CL) behövs om du vill fotografera utan polarisationsfilter.

Fördelar

  • Använd ett filter oavsett vilken filterdiameter dina filter har
  • Konverterar EF till RF

Levereras med 

  • Canon Drop-in filter mount adapter
Glöm inte att köpa till ett transparent filter (CL) behövs om du vill fotografera utan polarisationsfilter.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.