EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS II USM

Canon EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS II USM

Artikelnummer: 1015798
  • Objektivet består av 21 linser med en kombination av fluorit och UD-superglas
  • Ringformad ultraljudsmotor ger snabb och tyst autofokusering
  • Skarpt objektiv med bildstabilisering
  • Robust objektiv som är damm- och vattenavvisande.
22 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS II USM
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 77mm
23 629 SEK
EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS II USM
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
Putsduk Photo Microklear Cloth
23 849 SEK

Högpresterande och kraftfull telezoom

Den högpresterande och kraftfulla telezoomen som är perfekt för sport- och naturfotografer. Denna efterföljare till EF 100-400/4,5-5,6L IS USM har uppgraderats för att ge en bättre bildkvalitet och fler användningsmöjligheter.

Den optiska prestandan är helt omarbetad och har en optisk bildstabilisator i fyra steg så att de kameraskakningar som uppstår när du fotar på långt håll minimeras. Tre bildstabiliseringslägen är speciellt utformade för de vanligaste tagningsförhållandena medan den ringformade ultraljudsmotorn ger snabb och tyst autofokusering.

Avancerad uppbyggnad

För att du ska få resultat som håller högsta kvalitet har objektivet byggts med 21 linser och använder en kombination av fluorit och UD-superglas men också, för första gången i EF-serien, med ASC-beläggningen för att minska reflexer och ljusslöjor.

Omarbetad zoom

Du justerar zoomens vridmoment via en speciell ring för att bekvämt och snabbt kunna zooma och få möjlighet att låsa zoomen på önskad brännvidd; på så sätt förhindrar du att bildkompositionen ändras om du råkar röra vid zoomen.

Du kan använda objektivet överallt, även i riktigt tuffa omgivningar, då den är robust, damm- och vattenavvisande.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd (ET-83D)
  • Objektivväska (LZ1326)
  • Stativfäste
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.