EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS II USM

Canon EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS II USM

Artikelnummer: 1015798
  • Objektivet består av 21 linser med en kombination av fluorit och UD-superglas
  • Ringformad ultraljudsmotor ger snabb och tyst autofokusering
  • Skarpt objektiv med bildstabilisering
  • Robust objektiv som är damm- och vattenavvisande.
22 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS II USM
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
Kameraryggsäck BackLight 36L Photo Daypack Charcoal
26 770 SEK
EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS II USM
Kameraryggsäck BackLight 26L Photo Daypack Charcoal
Regnskydd Large DSLR (upp till 600mm)
25 429 SEK

Högpresterande och kraftfull telezoom

Den högpresterande och kraftfulla telezoomen som är perfekt för sport- och naturfotografer. Denna efterföljare till EF 100-400/4,5-5,6L IS USM har uppgraderats för att ge en bättre bildkvalitet och fler användningsmöjligheter.

Den optiska prestandan är helt omarbetad och har en optisk bildstabilisator i fyra steg så att de kameraskakningar som uppstår när du fotar på långt håll minimeras. Tre bildstabiliseringslägen är speciellt utformade för de vanligaste tagningsförhållandena medan den ringformade ultraljudsmotorn ger snabb och tyst autofokusering.

Avancerad uppbyggnad

För att du ska få resultat som håller högsta kvalitet har objektivet byggts med 21 linser och använder en kombination av fluorit och UD-superglas men också, för första gången i EF-serien, med ASC-beläggningen för att minska reflexer och ljusslöjor.

Omarbetad zoom

Du justerar zoomens vridmoment via en speciell ring för att bekvämt och snabbt kunna zooma och få möjlighet att låsa zoomen på önskad brännvidd; på så sätt förhindrar du att bildkompositionen ändras om du råkar röra vid zoomen.

Du kan använda objektivet överallt, även i riktigt tuffa omgivningar, då den är robust, damm- och vattenavvisande.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd (ET-83D)
  • Objektivväska (LZ1326)
  • Stativfäste

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.