Canon EF 100mm f/2,8L Macro IS USM

Canon EF 100mm f/2,8L Macro IS USM

EF 100mm f/2,8L Macro IS USM

Artikelnummer: 310831
WebblagerBeställd, okänd leveranstid
Butik:
 • Makroobjektiv med avbildningsskala 1:1
 • Effektiv bildstabilisering med Hybrid IS
 • Tätat för att tåla regn, damm och snö.
 • Kompatibel med stativfäste
9 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

EF 100mm f/2,8L Macro IS USM
UV-filter Pro Nano HUC 67mm
Ringblixt 48 LED Macro
11 488 SEK
EF 100mm f/2,8L Macro IS USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
10 128 SEK

Flexibelt makroobjektiv med bildstabilisering

Canons 100mm f/2,8L Macro IS USM ingår i Canons professionella L-serie är ett objektiv som kan leverera på många fronter. Som ett makroobjektiv kan du givetvis fotografera på nära håll, men brännvidden och ljusstyrkan gör att objektivet även passar som porträtt. Den låga vikten, speciella hybrid IS-tekniken och vädertätningen tillför också till pålitlighet och prestanda.

Fördelar:

 • Makro
 • Porträtt
 • Hybrid IS
 • Vädertåligt
 • Snabb autofokus

Makro

Ett makroobjektiv används för fotografera små saker i hög förstoring och är det självklara valet för dig som vill fotografera små detaljer som blommor, insekter eller små mekaniska delar. Detta är möjligt då objektivet har en kort närgräns. Givetvis kan du fotografera saker en bit ifrån ditt motiv vilket gör att objektivet även passar utmärkt till produktfotografering eller porträtt.

Porträtt

Som porträttobjektiv fungerar Canon 100mm f/2,8L Makro IS USM bra, tack vare brännvidden och ljusstyrkan. Den största fördelen blir kombinationen av porträttobjektiv samtidigt som du kan komma nära detaljer utan att du behöver byta utrustning. Perfekt för att hinna fotografera detaljer som ringar och blommor för att sedan snabbt ändra till porträttbilder.

Hybrid IS

Objektivet är utrustat med en speciell Hybrid-IS, anpassad för att användas på korta avstånd.  Stabiliseringen för skakningar både parallellt och i vinkel mot sensorplanet, där dom parallella skakningar lätt uppstår vid fotografering av små motiv på nära håll.

Vädertåligt

Objektivet är vädertätat och tål regn, snö och damm om det används på en vädertätad Canon-kamera.

Snabb autofokus

Autofokusen är rapp, smidig och tyst, speciellt om objektivet används på kameror med mer avancerad autofokus.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock
 • Objektivväska
 • Motljusskydd ET-73
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.