Canon EF 300mm f/2,8L IS II USM
Canon EF 300mm f/2,8L IS II USM
Artikelnummer: 314169

Canon EF 300mm f/2,8L IS II USM

EF 300mm f/2,8L IS II USM

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Ljusstarkt teleobjektiv med bländare f/2,8
  • AF-algoritmer och en ny höghastighetsprocessor för bästa autofokusprestanda
  • Power Focus vid fokusering i videosekvenser
62 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon EF 300mm f/2,8L IS II USM

Som efterträdare till det omtyckta objektivet EF 300 mm f/2,8L IS USM kommer den att locka både natur- och sportfotografer. Det nya objektivet har ett helt omarbetat optiskt system och den senaste utformningen av Canons egen bildstabiliseringsteknik (IS). Den nya konstruktionen med magnesiumlegering och titankomponenter ger robusta men ändå lätta objektiv.

Med den stora bländaröppningen kan man isolera objekten från bakgrunden på ett kreativt sätt och den 9-bladiga cirkelformade bländaren skapar dramatiska bakgrundsslöjor som gör bilderna speciella. Snabb, tyst autofokusering ges med en ringformad ultraljudsmotor, nya dedicerade AF-algoritmer och en ny höghastighetsprocessor, som resulterar snabb och korrekt fokusering under tagningen. Fokuseringen kan ske helt manuellt. Fokus kan alltså justeras även när AF-systemet är aktiverat, något som ger ännu större kontroll över själva fotograferingen. Power Focus är till hjälp vid fokusering i videosekvenser. Fokus kan justeras på ett smidigt sätt med hjälp av en fokusmotor som aktiveras genom att vrida på Power Fokus kontrollringen.

Levereras med:

  • Främre objektivskydd (E-145C) och bakre objektivlock
  • Hård väska (300B)
  • Stativfäste
  • Motljusskydd (ET-120 W II)
  • Gelatinfilterhållare
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.