Canon EF 35mm f/2 IS USM

Ljusstarkt objektiv med bildstabilisering

Artikelnummer: 1001546
  • Smidig storlek
  • Hög ljusstyrka och bildstabilisering
  • Snabb autofokus
5 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Värdepaket

EF 35mm f/2 IS USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter 67mm PD WMC
5 768 SEK
EF 35mm f/2 IS USM
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 67mm
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
5 998 SEK

Canon EF 35/2,0 IS USM

Fast 35mm objektiv med inbyggd bildstabilisering som tillsammans med högkvalitativ optik och en lätt, kompakt kontruktion ger enastående prestanda. 35mm brännvidd möjliggör också allt från närbildsporträtt till böljande landskap. En perfekt följeslagare på resor eller för allmän reportagefotografering.

Objektivet har en glasgjuten lins i den bakre optiska banan som korrigerar aberrationen i hela det optiska systemet. Varje enskild del har dessutom optimerade Super Spectra antireflexbehandlingar för att minska reflexer och ljusslöjor. Resultatet blir utmärkt färgbalans och minimalt efterbearbetningsbehov.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.