Ljusstarkt objektiv med bildstabilisering

Canon EF 35mm f/2 IS USM

Artikelnummer: 1001546
  • Smidig storlek
  • Hög ljusstyrka och bildstabilisering
  • Snabb autofokus
5 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Fast 35mm objektiv med inbyggd bildstabilisering som tillsammans med högkvalitativ optik och en lätt, kompakt kontruktion ger enastående prestanda. 35mm brännvidd möjliggör också allt från närbildsporträtt till böljande landskap. En perfekt följeslagare på resor eller för allmän reportagefotografering.

Objektivet har en glasgjuten lins i den bakre optiska banan som korrigerar aberrationen i hela det optiska systemet. Varje enskild del har dessutom optimerade Super Spectra antireflexbehandlingar för att minska reflexer och ljusslöjor. Resultatet blir utmärkt färgbalans och minimalt efterbearbetningsbehov.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.