EF 400mm f/4 DO IS II USM

Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Artikelnummer: 1014362
  • Bildstabilisatorn motverkar kameraskakningar och bibehåller skärpan.
  • Objektivet passar speciellt för idrotts-, natur- och nyhetsfotografering
  • Kompakt och lätt 400 mm-objektiv
71 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 400mm f/4 DO IS II USM
Kameraryggsäck BackLight 26L Photo Daypack Charcoal
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
75 970 SEK
EF 400mm f/4 DO IS II USM
Regnskydd Medium DSLR (70-200/2.8)
Enbensstativ MMA38C kolfiber 4-delat
73 729 SEK

Detta teleobjektiv har en hög prestanda och teknik för diffraktiv optik som ger en kompaktare och lättare konstruktion än vanliga 400/4,0-objektiv. DO-tekniken korrigerar oönskade optiska effekter som en sådan här storlekesminskning annars skulle kunna innebära. Dessutom kommer du kunna fotografera med en slutartid som är upp till 4 steg längre än vanligt. Bildstabilisatorn motverkar kameraskakningar och bibehåller skärpan.

Objektivet passar speciellt för idrotts-, natur- och nyhetsfotografering. Det motverkar slöjor och färgblödning och ger suverän skärpa genom hela bilden. Tekniken Power Focus gör att du kan skapa effekter med fokusskifte med jämna övergångar mellan olika delar av motivet när du spelar in film.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.