EF 400mm f/4 DO IS II USM

Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Artikelnummer: 1014362
  • Bildstabilisatorn motverkar kameraskakningar och bibehåller skärpan.
  • Objektivet passar speciellt för idrotts-, natur- och nyhetsfotografering
  • Kompakt och lätt 400 mm-objektiv
69 720 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 400mm f/4 DO IS II USM
Kameraryggsäck BackLight 26L Photo Daypack Charcoal
Putsduk Photo Microklear Cloth
72 679 SEK
EF 400mm f/4 DO IS II USM
Kameraryggsäck BackLight 36L Photo Daypack Woodland Green
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
73 069 SEK

Detta teleobjektiv har en hög prestanda och teknik för diffraktiv optik som ger en kompaktare och lättare konstruktion än vanliga 400/4,0-objektiv. DO-tekniken korrigerar oönskade optiska effekter som en sådan här storlekesminskning annars skulle kunna innebära. Dessutom kommer du kunna fotografera med en slutartid som är upp till 4 steg längre än vanligt. Bildstabilisatorn motverkar kameraskakningar och bibehåller skärpan.

Objektivet passar speciellt för idrotts-, natur- och nyhetsfotografering. Det motverkar slöjor och färgblödning och ger suverän skärpa genom hela bilden. Tekniken Power Focus gör att du kan skapa effekter med fokusskifte med jämna övergångar mellan olika delar av motivet när du spelar in film.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.