Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EF 50mm f/1,2L USM

Canon EF 50mm f/1,2L USM

Artikelnummer: 15890
 • Mycket fin och mjuk bakgrundsoskärpa
 • Extremt ljusstark
 • Perfekt för porträtt och bröllop
 • Super Spectra ytbehandling och linselementformning reducerar slöjor och spökbilder
14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 50mm f/1,2L USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
Bakre objektivlock E
15 117,65 SEK15 128 SEK
EF 50mm f/1,2L USM
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
Objektivlockshållare med gummisnodd (5898)
15 948 SEK

Canon EF 50/1,2L USM

Med den stora runda bländaröppningen och höga ljusstyrkan presterar 50mm f/1,2  utmärkt även vid sämre ljusförhållanden och ger vacker oskärpa på bakgrunden, idealisk för isolering av motiv vid stor bländaröppning och för fängslande porträttfotografi.

Fördelar:

 • Extremt ljusstark
 • Fin bakgrundsoskärpa
 • Förhållandevis kompakt

I EF 50mm f/1,2L USM används Canons högkvalitativa precisionslinser. L-serien är Canons flaggskepp och yrkesoptik där Canon kombinerar utmärkta bildprestanda och enastående smidig hantering. Objektivet är till viss del tätat mot fukt och damm via en packning vid bajonetten. En ultraljudsmotor av ringtyp (USM) använder ultraljudsvibrationer för att driva den  autofokusen och fungerar nästan helt ljudlöst. En snabb CPU och förbättrad AF-algoritm bidrar vidare till AF-hastigheten och du har konstant tillgänglighet till manuell fokus utan att behöva gå ur automatläget.

En stor maximal bländaröppning på f/1,2 ger väldigt goda möjligheter vid fotografering i förhållanden med svagt ljus. Den stora bländaröppningen ger också ökad kontroll över skärpedjupet.

Super Spectra ytbehandling och linselementformning reducerar slöjor och spökbilder som har större benägenhet att uppstå med digitala kameror på grund av reflektioner från bildsensorn. Ytbehandlingen bidrar även till en naturligare färgbalans och ökad kontrast för skarpa naturliga bilder.

Levereras med:

 • Bakre och främre objektivlock
 • Väska LP1214
 • Motljusskydd ES-78
 • Manual
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.