EF 50mm f/1,2L USM

Canon EF 50mm f/1,2L USM

Artikelnummer: 15890
 • Mycket fin och mjuk bakgrundsoskärpa
 • Extremt ljusstark
 • Perfekt för porträtt och bröllop
 • Super Spectra ytbehandling och linselementformning reducerar slöjor och spökbilder
14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 50mm f/1,2L USM
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 72mm
16 238 SEK
EF 50mm f/1,2L USM
Round Filter Unlocker
Putsduk Photo Microklear Cloth
15 158 SEK

Med den stora runda bländaröppningen och höga ljusstyrkan presterar 50mm f/1,2  utmärkt även vid sämre ljusförhållanden och ger vacker oskärpa på bakgrunden, idealisk för isolering av motiv vid stor bländaröppning och för fängslande porträttfotografi.

Fördelar:

 • Extremt ljusstark
 • Fin bakgrundsoskärpa
 • Förhållandevis kompakt

I EF 50mm f/1,2L USM används Canons högkvalitativa precisionslinser. L-serien är Canons flaggskepp och yrkesoptik där Canon kombinerar utmärkta bildprestanda och enastående smidig hantering. Objektivet är till viss del tätat mot fukt och damm via en packning vid bajonetten. En ultraljudsmotor av ringtyp (USM) använder ultraljudsvibrationer för att driva den  autofokusen och fungerar nästan helt ljudlöst. En snabb CPU och förbättrad AF-algoritm bidrar vidare till AF-hastigheten och du har konstant tillgänglighet till manuell fokus utan att behöva gå ur automatläget.

En stor maximal bländaröppning på f/1,2 ger väldigt goda möjligheter vid fotografering i förhållanden med svagt ljus. Den stora bländaröppningen ger också ökad kontroll över skärpedjupet.

Super Spectra ytbehandling och linselementformning reducerar slöjor och spökbilder som har större benägenhet att uppstå med digitala kameror på grund av reflektioner från bildsensorn. Ytbehandlingen bidrar även till en naturligare färgbalans och ökad kontrast för skarpa naturliga bilder.

Levereras med:

 • Bakre och främre objektivlock
 • Väska LP1214
 • Motljusskydd ES-78
 • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.