Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano
Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano
Artikelnummer: 1025498

Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano

EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Snabb tyst och jämn autofokus
  • Bildstabilisator som ger skarpa bilder och stabila, jämna filmer
  • Objektivet täcker många brännvidder och har ett zoomintervall
5 590 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano är ett mångsidigt vidvinkelzoom för EOS EF-S kamerahus. Det är ett perfekt allt-i-ett-objektiv som passar till allt från lanskapsfotografering till porträtt, film och vardagsbilder. Med en snabb tyst och jämn autofokus samt en bildstabilisator som kompenserar för 4 steg får du skarpa bilder och stabila, jämna filmer. Objektivet täcker många brännvidder och har ett zoomintervall som motsvarar 29-216 mm i brännvidd i 35 mm-format samt en närgräns på 39 cm. Perfekt för dig som vill fånga motiv på avstånd men även vill komma närmare in på.

För dig som gillar att filma

Komplettera objektivet med en Power Zoom adapter PZ-E1 (säljs separat) som ger dig jämnare zoomning samt möjlighet att fjärrstyra zoomen med via WiFi.

Levereras med

  • Bakre och främre objektivlock, manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.