Canon EOS R1
Artikelnummer: 1100882

Canon EOS R1

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Förhandsboka ditt exemplar hos oss idag
  • Lanseras senare i år
  • Kontakta kundservice för att ställa dig i kö
0 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon håller på att utveckla EOS R1 för att möta behoven hos professionella fotografer. 

Ring eller mejla till vår kundservice för att förhandsboka ditt exemplar redan idag.

EOS R1 är en kamera anpassad för yrkesfotografer. Den sammanför Canons spetsteknik och kombinerar prestanda i toppklass med den kraftfulla hållbarhet och stora pålitlighet man begär av en flaggskeppsmodell. Kameran kommer att förbättra prestandan dramatiskt, både när det gäller stillbilder och film (jämfört med EOS R3) och den kommer att uppfylla de höga kraven som ställs av ledande yrkesfotografer inom många olika områden, inklusive sport, nyhetsrapportering och filmproduktion.

Den här kameran använder den nyutvecklade bildprocessorn DIGIC Accelerator, utöver den redan befintliga DIGIC X-processorn. Det nya bildbearbetningssystemet, som består av dessa processorer och en ny CMOS-sensor, innebär att en stor mängd data kan bearbetas i höga hastigheter och leverera aldrig tidigare skådade framsteg för autofokus (AF) och andra funktioner.

Genom att på ett mycket avancerat sätt kombinera det nya bildbearbetningssystemet och deep learning-tekniken har Canon uppnått motivigenkänning med hög hastighet och hög precision. Noggrannheten i motivspårningen har förbättrats. I till exempel lagsportgrenar där flera motiv korsar varandra kan målmotivet spåras kontinuerligt, även om en annan spelare passerar direkt framför. Dessutom uppmärksammar AF-funktionen ”Action Priority” motivets rörelse genom att snabbt analysera motivets status. När det under ett sportevenemang kommer ögonblick där det är svårt att förutsäga vad som kommer att hända, så avgör den här funktionen automatiskt vilken spelare som utför en viss handling, till exempel skjuter bollen, som huvudmotiv och flyttar AF-ramen direkt – något som hjälper till att fånga spelets avgörande ögonblick.

Kombinationen av det nya bildbearbetningssystemet och deep learning-tekniken kommer att hjälpa till att förbättra bildkvaliteten. Canon inför funktionen bildbrusreducering, tidigare utvecklad och förbättrad som en del av datorernas programvara, som en kamerafunktion för att förbättra bildkvaliteten ytterligare och för att bidra till användarnas kreativitet.

Canon jobbar med fälttester för den här kameran som kommer att stödja tagningar av fulländade och imponerande ögonblick vid internationella sportevenemang som hålls i framtiden.

Canon kommer att lansera EOS R1 i år. Passa på att förhandsboka ditt exemplar redan nu. Håll utkik efter mer information...

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn