Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Artikelnummer: 1057168

Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM

Smidig allroundkamera för vlogging och resefoto

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • 24,2 megapixels APS-C-sensor
 • Filma upp till 4K 60P
 • Autofokus som upptäcker och följer människor, djur och fordon

Välj variant

11 490 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

EOS R10 är anpassad för den som tidigare fotograferat med en enklare spegelreflexkamera, mobiltelefon, kompaktkamera och nu känner sig redo att kliva in i systemkamera-världen. Den är en enkel och smidig allround kamera som är optimal för vlogging, naturfoto, resefoto. Den har ett användargränssnitt som ger dig en bra vägledning och råd om olika inställningar på kameran. EOS R10 är även mycket kompakt, väger endast 429g, vilket gör den till en perfekt kamera att ha med dig på dina äventyr.

Fördelar

 • 24,2 megapixels APS-C-sensor
 • 15 bilder/sek kontinuerligt med mekanisk slutare, 23 bilder/sek med elektronisk
 • Deep Learning och Dual Pixel CMOS AF II
 • 4k 60p (beskuren) och översamplad 4k 30p-video från 6k
 • Movie Digital IS

Nya nivåer för precision och hastighet

Som en modell i EOS R-serien har EOS R10 samma intelligenta autofokusteknik som i Canons högpresterande fullformatsmodeller, men för APS-C-formatet. Tack vare Deep Learning-tekniken och Dual Pixel CMOS AF II kan du spåra objekt, fordon, djur och människor, med exakt huvud-, ansikts- och ögonigenkänning i 100 % av bildrutan. EOS R10 kan autofokusera i svagt ljus ned till -5 EV respektive -4 EV och hantera ned till f/22 med telekonvertrar, som gör det enkelt att spåra fåglar i flykt eller idrottare i rörelse, oavsett förhållanden.

EOS R10 har klassledande prestanda för att enkelt fånga ögonblicket

Den har den snabbaste kontinuerliga mekaniska slutaren av alla APS-C EOS-kameror med 15 fps, och 23 fps med elektronisk slutare. EOS R10 använder också den senaste DIGIC X-processorn som ger bildbearbetning i hög hastighet. Komplettering med RAW Burst-läge och 30 bilder per sekund innebär att man kan jobba med bilderna i en bildserie som en filmfil och enkelt välja bildrutor. När förinspelningsläget används kan man dessutom filma 0,5 sekunder innan avtryckaren trycks ned. 

Hög kvalitet på alla ögonblick i farten

Hög kvalitet på alla ögonblick i farten

Den nyutvecklade APS-C-sensorn på 24,2 megapixlar i EOS R10 ger utökad räckvidd och levererar bilder med skärpa även på avstånd – perfekt för sport- och naturfotografer som vill komma närmare händelsernas centrum. Dual Pixel RAW tillsammans med lägena HEIF, Compact RAW och HDR ger frihet vid efterbearbetningen och bättre nyansåtergivning i bilderna. Den digitala objektivoptimeringen skapar automatiskt de bästa JPEG-bilderna i kameran och korrigerar aberrationer utan prestandaförlust.

Ta enkelt med dig kameran på ditt nästa äventyr

EOS R10 väger endast 429 gram, inklusive batteri och kort. Här får fotografer och kreatörer en kraftfull uppgradering och möjlighet att gå ner i storlek från befintliga systemkameror och objektivkombinationer.

4K höjer innehållet till en högre nivå

4K höjer innehållet till en högre nivå

Behovet av att både filma och ta stillbilder blir allt större. EOS R10 kan filma i 4k 60p eller 4k 30p, som översamplas från 7k respektive 6k för att uppnå högsta möjliga bildkvalitet. Detta kan visas med HDR PQ (YCbCr 4:2:2 10-bitar) i kameran eller via HDMI. Den kan spela in 4k 60p i upp till en timme. På så sätt kan långvarigt innehåll skapas, till exempel vid intervjuer och event. Båda modellerna stöder inspelning av HDR PQ-filmer (YCbCr 4:2:2 10-bitar BT.2020) som ger stort dynamiskt omfång med minimal gradering. Och för dig som får allt fler följare på sociala medier stöder modellen vertikal inspelning och tekniker för att få stadiga filmer på språng –-EOS R10 använder data från objektiven med optisk bildstabilisering för att maximera effekten av Movie Digital IS.

Flexibel kreativitet och anslutning

Flexibel kreativitet och anslutning

Du kan strömlinjeforma dina processer tack vare intuitiv design och utökade anslutningsmöjligheter. Med en elektronisk sökare på 2,36 miljoner punkter och OVF View Assist tar användare av spegelreflexkameror enkelt steget till EOS R10 med välbekant sökarupplevelse. Anpassningsbara rattar och en vinklingsbar LCD-skärm gör hanteringen friktionsfri. EOS R10 har inbyggd blixt och är ett fantastiskt verktyg med allt-i-ett för fotografer som gör tagningar i många olika miljöer, oavsett om det är inomhus eller i svagt upplysta utrymmen.

EOS R10 har också utökade anslutningsmöjligheter med Wi-Fi och Bluetooth för att du enkelt ska kunna dela, lagra och sortera dina arbeten. Innehåll kan laddas upp till slutdestinationer via image.canon och kameran kan styras via appen Camera Connect, antingen via en kompatibel USB-kabel av typ C eller via trådlös anslutning. Kameran har ren HDMI-utgång för streaming, liksom streaming till YouTube via image.canon. Nu kan man också ladda upp RAW-filer direkt till Canons nya Cloud Image Processing Service på image.canon, som använder bildbearbetning i neuralt nätverk för att ytterligare höja bildkvaliteten från en RAW-fil. För att tillhandahålla den ultimata strukturen för kreatörerna har EOS R10 utrustats med det nya multifunktionella tillbehörsfästet – för allra första gången i EOS APS-C-modeller – som ger strömförsörjning och snabb kommunikation med avancerade nya tillbehör. 

Ett objektiv för varje tillfälle

Med EOS R10 kan användare utforska Canons stora sortiment av RF-objektiv. Och med adaptrar kan kamerorna också användas tillsammans med EF- och EF-S-objektiv, så att det blir en flexibel övergång från spegelreflexkameror. I objektivserien RF finns idag totalt 26 objektiv från 5,2 mm till 1200 mm.

Levereras med

 • EOS R10 kamerahus
 • Kameraskydd R-F-5
 • Kamerarem ER-EOS R10
 • Batteriladdare LC-E17E
 • Batteri LP-E17
 • AC-kabel
 • Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
 • Främre och bakre objektivlock
Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM + 2X 64GB Premium Package
 • EOS R10 kamerahus
 • Kameraskydd R-F-5
 • Kamerarem ER-EOS R10
 • Batteriladdare LC-E17E
 • Batteri LP-E17
 • AC-kabel
 • Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
 • Främre och bakre objektivlock
 • Lexar SDXC Pro 1800X 2X 64GB 270MB/S UHS-II U3 V60
 • sp.tech Day Shoulder Bag Champagne
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn