Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”
Artikelnummer: 1058008

Canon EOS R5 C + Atomos Shinobi HDMI 5”

Kit med kraftfull hybridkamera och en ljusstark 5"-monitor

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Fullformatssensor med 8k/30p 12-bitars RAW
 • 45 megapixels bilder upp till 20 bilder/sekund
 • Intelligent ögon- och ansiktsautofokus
58 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Canon lanserar EOS R5 C, en kraftfull hybridkamera som kombinerar Cinema EOS-sortimentets alla professionella filminspelningsfunktioner med EOS R systemets alla fördelar. Via en högupplöst CMOS fullformatssensor, en DIGIC X-processor och RF-fattningen möjliggörs högklassig 8k filminspelning, samt 45 megapixels stillbildstagning med bildserier på upp till 20 bilder per sekund. Allt i ett enda kamerahus. EOS R5 C bygger på den nyskapande inverkan som EOS 5D Mark II fick på filmindustrin – nu i ett kompakt och flexibelt kamerahus utformat för behoven hos den nya generationens innehållsskapare och videografer. EOS R5 C är allt i ett kameran som gör allt.

Fördelar

 • Fullformatssensor med 8k/30p 12-bitars RAW-inspelning eller 8k/60p när en extern strömkälla används
 • 45 megapixels bilder upp till 20 bilder/sekund
 • Exakt ögonföljande AF via Dual Pixel CMOS AF och intelligent ansikts-/huvudspårning via EOS iTR AF X
 • Omfattande professionella inspelningsformat inklusive tre nya varianter i Cinema RAW Light
 • Aktiv kylning för långa inspelningar
 • In/utgång för tidskod
 • RF-fattning med avancerad Combination IS-teknik
 • Avancerade anslutningar och multifunktionellt tillbehörsfäste

Canon EOS R5 C

Canons första Cinema EOS hybridkamera

EOS R5 C är först i Cinema EOS-systemet med intern 8k 30p RAW-inspelning och upp till 60p när en extern strömkälla används. Resultatet blir enastående klarhet och oändliga möjligheter vid efterbearbetningen. Och med det interna aktiva kylsystemet kan innehållsskaparna glädja sig åt många timmars tagningar i högkvalitativ 8k. Med HDR-stöd via PQ och HLG samt Canons eget populära Log 3 gamma, kan filmmakarna ta hisnande, verklighetstrogna videofilmer och förverkliga mer uttrycksfulla möjligheter för att få tittaren att verkligen fördjupa sig i innehållet.

Dual Pixel CMOS AF System

Kameran har Canons uppskattade Dual Pixel CMOS AF system, med ögonföljande autofokus och EOS iTR AF X, som säkerställer exakt fokus varje gång. Den här avancerade autofokustekniken spårar personers ögon i realtid och kan till och med följa deras huvuden när de tittar bort från kameran. Kameran arbetar tillsammans med den optiska bildstabiliseringen i kompatibla objektiv och har elektronisk bildstabilisering med koordinerad kontroll, som dämpar skakningar vid handhållen tagning och ger ett jämnt resultat och skarpa bilder.

DIGIC X-processor

Med 45 megapixels sensor och DIGIC X-processor har EOS R5 C spetsteknik för stillbildstagning och tar blixtsnabba bildserier på upp till 20 bilder per sekund. DIGIC X-processorn medför också nyheter för brusbearbetningen, med en känslighet så hög som 51 200 ISO – perfekt för tagningar i svaga ljusförhållanden, till exempel på sportevenemang inomhus. 10-bitars HEIF-bilder ger fotograferna större kreativ frihet, utökat dynamiskt omfång och färgomfång. Det finns också ytterligare alternativ med intervalltimern, som kan ge fantastisk högupplösta tidsintervallfilmer.

Linsflexibilitet med RF-mount

Med RF-fästet är EOS R5 C kompatibel med ett brett utbud av optik inklusive banbrytande RF objektiv, samt EF- eller Cinema-objektiv via EF-EOS R monteringsadaptrar. Avancerad 5-axlig elektronisk IS hjälper till uppnå jämn och stabil professionella filmer.

EOS R5 C

Avancerade anslutningar och Verktyg

Med ett multifunktionstillbehör Sko som ger alternativ för XLR / Stereo Mic-ingång, plus dedikerad terminaler för tidskod, 3,5 mm mikrofon, hörlurar, micro-HDMI, blixt sync, USB-C, samt omfattande programvarustöd... EOS R5C är redo för allt

Välj från en bred inspelningsområde format inklusive tre Cinema RAW Ljusalternativ också som XF-AVC och MP4. Capture utökad dynamiskt omfång med Canon Log 3, PQ och HLG-inspelning, medan använder professionella verktyg som t.ex Vågformsövervakning och falsk färg.

En kompakt, lätt design med aktiv kylning

EOS R5 C är mest kompakta och lätt bio EOS-kamera, med en OLED-sökare, ljus artikulerande LCD skärm och 13 användare tilldelbara knappar. A ny aktiv kylfläkt möjliggör lång varaktighet inspelning, medan dess tuff magnesiumlegering kroppen säkerställer professionell hållbarhet.

Shinobi 5” 4K HDR-monitor

Med en fem tums ljusstark skärm på 1000 cd/m2 är Atomos Shinobi deras första renodlade monitor för videokamera och systemkamera, med fokus på att stödja och förenkla ditt arbete genom assistfunktioner, HDR-funktionalitet och Mirror Mode för dig som filmar dig själv.

Levereras med

 • EOS R5 C
 • Axelband
 • Batteri
 • Batteri-laddare
 • Användarmanual
 • Atomos Shinobi HDMI 5” Videomonitor
 • Nätadapter
 • Snabbstartsguide
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn