Canon EOS R5 C Coupler Powerkit
Artikelnummer: 1054347

Canon EOS R5 C Coupler Powerkit

Anslut Canon EOS R5 C direkt till vägguttaget

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Passar Canon EOS R5 C
  • Slipp batteri – konstant strömförsörjning till din kamera
  • Utmärkt när du filmar, streamar eller använder din kamera som webbkamera
4 780 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Med Canon EOS R5C Powerkit kan du driva din kamera direkt från vägguttaget, perfekt när du streamar eller gör långa intervjuer. "Dummy"-batteriet ser ut som ditt nuvarande batteri men skillnaden är att du kan koppla in nätström med hjälp av den medföljande nätströmsadaptern. Canon Powerkit underlättar din streaming och dina videomöten då du slipper oroa dig av att batteriet tar slut – stabilitet och trygghet med nätström till din kamera!

Fördelar

  • Passar Canon EOS R5 C
  • Slipp batteri – konstant strömförsörjning till din kamera
  • Utmärkt när du filmar, streamar eller använder din kamera som webbkamera

Levereras med

  • Canon Camera DC coupler DR-E6C
  • Canon Nätadapter CA-946
Bra att veta! Denna nätadapter är anpassad till Canon EOS R5 C eftersom den kräver mer ström vid videoinspelning än andra kameror. 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.