KJ10ex4,5 IRSE

Canon KJ10ex4,5 IRSE

Artikelnummer: 1005706
177 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Portabelt zoomobjektiv med flexibel brännvidd

Canon KJ10ex4,5 IRSE är ett kompakt zoomobjektiv för HDTV-produktion. Det är lätt och portabelt, med ett brett omfång brännvidder, upp till 90 mm med den inbyggda extendern, och utmärkt vidvinkel på nästan 62 grader, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer.

  • Inbyggd 2x extender
  • Bred vidvinkel
  • Lätt och kompakt
  • Ekologisk och ergonomisk design

Inbyggd 2x extender

Den inbyggda extendern gör att du kan utöka standardbrännvidden på 45 mm och multiplicera den med 2, vilket ger dig en maximal brännvidd på 90 mm.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nästan 62 grader, vilket ger den en mångsidighet att fånga detaljer över hela bildbredden, i kristallklar skärpa.  

Lätt och kompakt

Med en vikt på under 2 kg, och ett kompakt hölje, är detta objektiv enkelt att ha med sig både som extraobjektiv eller monterat direkt på kameran.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.