Canon KJ10ex4,5 IRSE
Artikelnummer: 1005706

Canon KJ10ex4,5 IRSE

KJ10ex4,5 IRSE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
177 495 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Portabelt zoomobjektiv med flexibel brännvidd

Canon KJ10ex4,5 IRSE är ett kompakt zoomobjektiv för HDTV-produktion. Det är lätt och portabelt, med ett brett omfång brännvidder, upp till 90 mm med den inbyggda extendern, och utmärkt vidvinkel på nästan 62 grader, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer.

  • Inbyggd 2x extender
  • Bred vidvinkel
  • Lätt och kompakt
  • Ekologisk och ergonomisk design

Inbyggd 2x extender

Den inbyggda extendern gör att du kan utöka standardbrännvidden på 45 mm och multiplicera den med 2, vilket ger dig en maximal brännvidd på 90 mm.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nästan 62 grader, vilket ger den en mångsidighet att fånga detaljer över hela bildbredden, i kristallklar skärpa.  

Lätt och kompakt

Med en vikt på under 2 kg, och ett kompakt hölje, är detta objektiv enkelt att ha med sig både som extraobjektiv eller monterat direkt på kameran.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.