Canon KJ20x8,2B KRSD
Artikelnummer: 1004369

Canon KJ20x8,2B KRSD

KJ20x8,2B KRSD

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
37 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Lätt zoomobjektiv för portabla applikationer 

Canon KJ20x8,2B KRSD är ett lätt och högst portabelt zoomobjektiv för HDTV-produktion. Med ett brett omfång brännvidder, upp till 164 mm i teleläget och utmärkt vidvinkel på nästan 61 grader, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer. Det är speciellt framtaget för att förbättra kvaliteten på system för dig som jobbar med bröllop, företagsvideos, utbildningsfilm och dokumentärer.

  • Bred vidvinkel
  • Snabb zoom
  • Ekologisk och ergonomisk design

Bred 8,2 mm vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nästan 61 grader vid 8,2 mm, vilket ger den en mångsidighet att fånga detaljer över hela bildbredden, i kristallklar skärpa.  

Snabb zoom

Den snabba zoomen låter dig zooma från ände till ände på 1 sekund.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.