Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

KJ20x8,2B KRSD

Canon KJ20x8,2B KRSD

Artikelnummer: 1004369
35 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lätt zoomobjektiv för portabla applikationer 

Canon KJ20x8,2B KRSD är ett lätt och högst portabelt zoomobjektiv för HDTV-produktion. Med ett brett omfång brännvidder, upp till 164 mm i teleläget och utmärkt vidvinkel på nästan 61 grader, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer. Det är speciellt framtaget för att förbättra kvaliteten på system för dig som jobbar med bröllop, företagsvideos, utbildningsfilm och dokumentärer.

  • Bred vidvinkel
  • Snabb zoom
  • Ekologisk och ergonomisk design

Bred 8,2 mm vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nästan 61 grader vid 8,2 mm, vilket ger den en mångsidighet att fånga detaljer över hela bildbredden, i kristallklar skärpa.  

Snabb zoom

Den snabba zoomen låter dig zooma från ände till ände på 1 sekund.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.