Canon Konverter EF 1,4x III
Canon Konverter EF 1,4x III
Artikelnummer: 314177

Canon Konverter EF 1,4x III

Konverter EF 1,4x III

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Ingen förlust av objektivets prestanda eller bildkvaliteten
  • Inbyggd mikroprocessor ger korrekt överföring av data mellan objektiv och kamera
  • Förbättrad prestanda för autofokus och mätning
5 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Canon EF 1,4x III konverter är perfekt för press-, sport- och naturfotografering. Med den här kompakta extendern ökas brännvidden för Canons tele och telezoom i L-serien med faktor 1,4x, med högre autofokusexakthet och förbättrad kommunikation mellan kamera och objektiv. Extendern EF 1,4x III är speciellt utformad för samarbete med IS-superteleobjektiv i L-serien och förlänger brännvidden med faktor 1,4x. Extenderna design säkerställer att det inte blir någon förlust av objektivets prestanda eller bildkvaliteten.

Förbättrade antireflexmaterial inuti objektivhuset och en ytbehandling runt linsens ytterkanter minskar flammighet. Konstruktionen är damm- och vattentålig vilket hjälper till att bibehålla bildkvaliteten. En inbyggd mikroprocessor ger korrekt överföring av data mellan objektiv och kamera, med förbättrad prestanda för autofokus och mätning.

Extendern EF 1,4x III är kompatibel med de flesta tele och telezoomobjektiv i L-serien, Canons flaggskepp bland proffsobjektiv. Förlänger brännvidden samtidigt som objektivets effektiva bländartal bara sänks med ett steg.

Levereras med

  • Extender EF 1,4x
  • Extenderskydd EII
  • Dammlock E
  • Objektivväska LP811
  • Användarhandbok
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn