Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Konverter EF 1,4x III

Canon Konverter EF 1,4x III

Artikelnummer: 314177
  • Ingen förlust av objektivets prestanda eller bildkvaliteten
  • Inbyggd mikroprocessor ger korrekt överföring av data mellan objektiv och kamera
  • Förbättrad prestanda för autofokus och mätning
4 899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Canon EF 1,4x III

Perfekt för press-, sport- och naturfotografering. Med den här kompakta extendern ökas brännvidden för Canons tele och telezoom i L-serien med faktor 1,4x, med högre autofokusexakthet och förbättrad kommunikation mellan kamera och objektiv. Extendern EF 1,4x III är speciellt utformad för samarbete med IS-superteleobjektiv i L-serien och förlänger brännvidden med faktor 1,4x. Extenderna design säkerställer att det inte blir någon förlust av objektivets prestanda eller bildkvaliteten.

Förbättrade antireflexmaterial inuti objektivhuset och en ytbehandling runt linsens ytterkanter minskar flammighet. Konstruktionen är damm- och vattentålig vilket hjälper till att bibehålla bildkvaliteten. En inbyggd mikroprocessor ger korrekt överföring av data mellan objektiv och kamera, med förbättrad prestanda för autofokus och mätning.

Extendern EF 1,4x III är kompatibel med de flesta tele och telezoomobjektiv i L-serien, Canons flaggskepp bland proffsobjektiv. Förlänger brännvidden samtidigt som objektivets effektiva bländartal bara sänks med ett steg.

Levereras med:

  • Extender EF 1,4x
  • Extenderskydd EII
  • Dammlock E
  • Objektivväska LP811
  • Användarhandbok

Kompatibla objektiv

Här finner du en lista över kompatibla Canonobjektiv.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.