Canon LU-101 Pro Luster A4 260gr 20blad
Artikelnummer: 1003866

Canon LU-101 Pro Luster A4 260gr 20blad

LU-101 Pro Luster A4 260gr 20blad

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Photo Paper Pro Luster är optimerat för användning med Canon PIXMA Pro-fotoskrivarna
  • Exceptionell bildkvalitet och varaktighet
  • Korta torktider, vattentålighet och en blank yta
199 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Det här fina, satinliknande fotopapperet påminner om traditionella papper som används i mörkrum. Det har utformats för professionella fotografer som vill visa sina alster från sina bästa sidor utan att behöva skicka bilderna till ett fotolabb.

Photo Paper Pro Luster är optimerat för användning med Canon PIXMA Pro-fotoskrivarna och ger exceptionell bildkvalitet och varaktighet. När det används med äkta Canon LUCIA- eller ChromaLife100+-bläck förhindrar det att dina foton försämras på grund av gas och ljus, så att du kan ha kvar dina minnen och känna dig trygg med att visa eller sälja dina bilder.

Korta torktider, vattentålighet och en blankare yta än halvglättat papper tack vare papperets ytskikt med fina partiklar. Papperet ger konsekvent bildton och färg oavsett under vilka ljusförhållanden bilden visas, vilket gör att det passar perfekt för studior och utställningar.
Papperets konsekventa bildton och färg bibehålls i alla typer av rumsbelysning, vilket gör att det passar perfekt för studior och fotoutställningar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.