ME20F-SH

Canon ME20F-SH

Artikelnummer: 1025208
239 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Liten och kompakt fullformatsvideokamera
ME20F-SH är en smidig och lätt videokamera med Full HD. Kameran presterar utmärkt i dåliga ljusförhållanden tack vare sina IR-funktioner och ISO på över 4 miljoner vilket möjliggör färgbilder i nästan komplett mörker (0,0005 lux). Kameran har en CMOS-fullformatssensor på 35 mm med 2,26 MP. Du får många automatiska funktioner för exponering via bländare och gain, One-Shot AF och Auto WB samt anpassade bildinställningar, inklusive Canon Log och Wide DR.

Funktioner

  • Full HD 1080p/1080i/720p av hög kvalitet
  • Brett ISO-intervall på 800 till 4 miljoner
  • Infrarött filter möjliggör filmning i nästan komplett mörker
  • Kompatibel med många EF-objektiv


Många anslutningsmöjligheter
Du kan spela in ditt material på en extern inspelningsenhet i Full HD 1080p/1080i/720p och kameran har stöd för stort dynamiskt omfång. Dessutom har den minskad rörelseoskärpa med stöd för bildhastigheter på upp till 50p/59,94p för filmande i slowmotion. Det finns gott om anslutningsalternativ för bildskärm och fjärrstyrning, inklusive HDMI-utgång, Genlock och två 3G/HD-SDI-terminaler.

Optik
ME20F-SH har EF-fattning och stöd för ett brett utbud objektiv från hela Canons serie, inklusive zoom- och fasta objektiv samt utvalda Canon Servo-objektiv (med 12-stiftsgränssnitt).
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.