Canon ME20F-SH
Canon ME20F-SH
Canon ME20F-SH
Canon ME20F-SH
Artikelnummer: 1025208

Canon ME20F-SH

ME20F-SH

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
239 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Liten och kompakt fullformatsvideokamera
ME20F-SH är en smidig och lätt videokamera med Full HD. Kameran presterar utmärkt i dåliga ljusförhållanden tack vare sina IR-funktioner och ISO på över 4 miljoner vilket möjliggör färgbilder i nästan komplett mörker (0,0005 lux). Kameran har en CMOS-fullformatssensor på 35 mm med 2,26 MP. Du får många automatiska funktioner för exponering via bländare och gain, One-Shot AF och Auto WB samt anpassade bildinställningar, inklusive Canon Log och Wide DR.

Funktioner

  • Full HD 1080p/1080i/720p av hög kvalitet
  • Brett ISO-intervall på 800 till 4 miljoner
  • Infrarött filter möjliggör filmning i nästan komplett mörker
  • Kompatibel med många EF-objektiv


Många anslutningsmöjligheter
Du kan spela in ditt material på en extern inspelningsenhet i Full HD 1080p/1080i/720p och kameran har stöd för stort dynamiskt omfång. Dessutom har den minskad rörelseoskärpa med stöd för bildhastigheter på upp till 50p/59,94p för filmande i slowmotion. Det finns gott om anslutningsalternativ för bildskärm och fjärrstyrning, inklusive HDMI-utgång, Genlock och två 3G/HD-SDI-terminaler.

Optik
ME20F-SH har EF-fattning och stöd för ett brett utbud objektiv från hela Canons serie, inklusive zoom- och fasta objektiv samt utvalda Canon Servo-objektiv (med 12-stiftsgränssnitt).
 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK