Canon Mount adapter PL-RF
Artikelnummer: 1101273

Canon Mount adapter PL-RF

Webblager
Beställningsvara
Butikslager:
 • Lätt och hållbar metallkonstruktion
 • Metadata-överföring
 • Säker anslutning
21 999 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
För videografer som vill maximera sin utrustning med högkvalitativa ARRI PL-objektiv, erbjuder Canon PL till RF objektivadapter den perfekta lösningen för att integrera dessa premiumlinser med din EOS RF-mount EOS C400 digitala filmkamera. Denna adapter stödjer avancerad metadataöverföring och ger en robust och säker anslutning, vilket gör den idealisk för storskaliga produktioner och krävande filmprojekt.

Fördelar

 • Säker anslutning med två låsande sidoplattor
 • Cooke /i metadata-överföring för omfattande filminformation
 • Lätt och hållbar metallkonstruktion
 • Optimal kompatibilitet med ARRI PL-objektiv och EOS RF-mount

Maximera filmproduktionen med PL-Objektiv

Canon PL till RF objektivadapter är det optimala valet för professionella filmproducenter som använder EOS C400. Med denna adapter kan du enkelt fästa högklassiga ARRI PL-objektiv på din kamera, vilket ger dig flexibiliteten att skapa filmiskt material av högsta kvalitet. Denna robusta adapter garanterar en stabil anslutning, samtidigt som den överför Cooke /i metadata för detaljerad information om bländare, hastighet och tidsstämplar. Perfekt för produktioner där varje detalj räknas, från storskaliga filminspelningar till krävande dokumentärer.

Levereras med

 • Canon PL till RF Lens Mount Adapter för EOS C400
 • Främre objektivlock
 • Bakre objektivlock
 • 2 x Sidolåsningsplatta
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn