PM-101 Pro Premium Matte A3+ 210gr 20blad

Canon PM-101 Pro Premium Matte A3+ 210gr 20blad

Artikelnummer: 1010255

Professionellt matt papper för perfekt återgivning av varma färgtoner.

599 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Matt och kraftigt fotopapper med en jämn struktur och en varm, vit ton för utskrifter utan blänk. Speciellt framtagen för professionell användning och ger fantastiskt resultat tillsammans med PIXMA-Pro-skrivare.
Pappret passar bra för fotografier i svartvitt och färg, samt konsttryck och är perfekt för återgivning av varma färgtoner, samt nyansåtergivning i svartvitt. Photo Paper Pro Premium Matte ger enastående bildkvalitet och lång hållbarhet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.