Canon PowerShot G1 X Mark III
Canon PowerShot G1 X Mark III
Canon PowerShot G1 X Mark III
Canon PowerShot G1 X Mark III
Canon PowerShot G1 X Mark III
Canon PowerShot G1 X Mark III
Artikelnummer: 1036472

Canon PowerShot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
 • Stor APS-C sensor med Dual Pixel AF, bildstabilisering och inbyggt ND-filter.
 • Vinklingsbar pekskärm för spännande vinklar och vlogg eller selfies.
 • Manuella inställningar och RAW-format för maximal kontroll.
11 550 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kompaktkamera i systemkamera-stil

G1 X Mark III är en kompaktkamera med en sensor i APS-C storlek och kamerahus i systemkamerastil. Den stora sensorn tillsammans med Dual Pixel AF, vädertätning och manuella reglage gör PowerShot G1 X Mark III till en kompaktkamera med en systemkameras bildkvalité och hantering.

Fördelar:

 • APS-C sensor
 • 24-70/2,8-5,6 IS med ND-filter
 • Dual Pixel AF
 • Vinklingsbar display med touchskärm.
 • Sökare med Touch & Drag
 • Manuella reglage
 • Vädertätad
 • Panorama och Timelapse

APS-C sensor

Sensorstorleken är något som direkt påverkar bildkvaliteten där större är bättre. I Canon PowerShot GX 1 Mark III sitter det en sensor i APS-C storlek, det vill säga samma storlek som du hittar i många av Canons systemkameror. En stor sensor ger kameran möjligheten att ta emot mer ljus, separera och registrera färger bättre, leverera bättre skärpa och även skapa kortare skärpedjup.

24-70/2,8-5,6 IS med ND-filter

24-70mm är den klassiska normalzoomen som passar till otroligt många situationer, allt ifrån landskap och vandringen till porträtt och sociala sammanhang på semestern eller kalaset. Objektivet har både inbyggd bildstabilisator och inbyggt ND filter på tre steg, perfekt för videofilmning eller landskapsbilder med långa slutartider.

Dual Pixel AF

Canons Dual Pixel AF är en autofokus-teknologi som funkar lika bra under både stillbild och film. Fokuseringen är mjuk och pålitlig samtidigt som den är responsvis och snabb, egenskaper som har gjort Canons Dual Pixel AF väldigt populär bland Vloggare och användare som vill förlita sig på autofokus under filmning

Vinklingsbar display

I kombination med Dual Pixel AF har G1 X Mark III en vinklingsbar display med gångjärnet på sidan. Detta låter dig vrida skärmen både framåt, uppåt och neråt för användning för till exempel selfies eller Video blogg, landskaps- och makrofoto eller helt enkelt bara hålla kameran över huvudet för att fotografera över stora folksamlingar. Givetvis är skärmen utrustad med Canons omtyckta touchdisplay för att både bläddra i menyer, välja inställningar och sätta autofokuspunkt.

Sökare med Touch & Drag

När du väljer att fotografera genom sökaren så får du ett bättre skydd mot starkt solljus och du ser bilden tydligare samt att du håller kameran stadigare. På Canon G1 X Mark II har du möjlighet att välja fokuspunkt på skärmen även när du använder sökaren. Placera bara tummen på skärmen så ser du hur autofokuspunkten flyttar på sig i sökaren.

Manuella reglage

G1 X Mark III har utrustats med manuella reglage likande de som du hittar på Canons systemkameror. En lägesratt och exponeringskompensationsratt hittar du på ovansidan av kameran och på baksidan har du Q-knappen som tillsammans med touchskärmen ger snabb tillgång till de vanligaste inställningarna. Tack vare de manuella reglagen ihop med den stora sensorn passar G1 X Mark III perfekt för dig som vill ha en liten kamera med automatläge men samtidigt vill börja undersöka de manuella inställningarna.

Vädertätad

Kamerahuset är tillverkat i magnesiumlegering och ett flertal packningar i kamerahuset gör att G1 X Mark III även klarar av lite tuffare väder. G1 X Mark III passar därför utmärkt på vandringen eller natursemestern där både du och utrustningen kan ställas inför lite tuffare väder. USB-laddningen gör att du kan ladda kameran via datorn, i bilen eller via en PowerBank.

Panorama och Timelapse

G1 X Mark III kommer med inbyggda funktioner för att skapa timelapsefilmer och panoramabilder.

Levereras med:

 • G1 X Mark III
 • Batteri NB-13L
 • Laddare
 • Kamerarem
 • Objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.