Cashback 2 800 kr
Artikelnummer: 1045405

Canon RF 15-35mm f/2,8 L IS USM

Ljusstark ultravidvinkelzoom till Canons EOS R

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • 5-stegs bildstabilisering och vädertätad konstruktion
 • Nano USM-motor för snabb, mjuk och exakt fokusering
 • Hög skärpa över hela bilden, även i kanterna
26 590 SEK

Canon Lens Cashback

Just nu får du 2 800 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Canon. För att ta del av erbjudandet registrerar du ditt köp på Canons hemsida. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 - 2024.
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

En ultravidvinkelzoom i EOS R-systemet med bildstabilisering i fem steg och en USM-motor för tyst och exakt fokusering. Objektivet är mycket ljusstarkt och med sin bländare på 2,8 genom hela zoomintervallet lämpar det sig perfekt för fotografering även i svagt ljus och där kort skärpedjup krävs. Brännvidden på 15-35 mm gör objektivet till Canons vidaste i EOS R-systemet vilket är bra för exempelvis fotografering av landskap och arkitektur.

Fördelar

 • Ljusstarkt objektiv – f/2.8
 • Objektivet med mest vidvinkel i EOS R-systemet
 • Bildstabilisering i fem steg - för både foto och film
 • Nano USM-motor för snabb, mjuk och exakt fokusering
 • Vädertätad konstruktion för fotografering i alla förhållanden

Bildstabilisering för både film och foto

Canons Image Stabilizer hjälper till att reducera skakningsoskärpa orsakad av oönskade kamerarörelser av fotografen. Bildstabiliseringen ger dig möjligheten att fotografera med 5 stegs längre slutartid vilket tillsammans med objektivets höga ljusstyrka underlättar vid fotografering i svaga ljusförhållanden. Detta ger även en stor fördel när du filmar genom att filmerna blir betydligt stadigare och följsamma.

Ändra dina inställningar direkt på objektivet med Objektivkontroll-ringen

Objektivet är utrustad med en objektivkontroll-ring som ger dig möjlighet att exempelvis ändra bländare, slutartiden, ISO eller exponeringskompensation genom att vrida på ringen och därmed kunna ändra dina inställningar snabbt utan behöva göra det i kameran, utan du kan fortsätta fotografera och snabbt vrida på ringen för att exempelvis justera exponeringen.

Fokusera snabbt och nästintill ljudlöst

Objektivet har en tyst och snabb Nano USM fokusmotor som ger en stadig kontinuerlig fokusering under både foto och film. Nano USM är en förfinad och mindre linjär variant av den traditionella USM fokusmotorer vilket gör den liten och kompakt. Nano USM är anpassat för Canon Dual Pixel för att arbeta snabbt och ge mjuka övergångar i video.

Levereras med

 • Canon RF 15-35mm F2.8 L IS USM
 • Motljusskydd EW-88F
 • Objektivväska LP1222
 • Objektivlock
 • Objektivlock E-82 II
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn